YENİ YÜZYIL, GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYOR

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ, güçlü öğretim kadrosu ve cazip burs imkanları ile yeni yüzyılın gençlerini yetiştiriyor. İstanbul’un merkezindeki YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ, sürekli büyüyor ve gelişiyor. 10 fakültesi ile öğrencilerine cazip burs olanakları sunuyor.

YENİ YÜZYIL, GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYOR
 
 
Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” tarafından 3 yıl önce İstanbul Topkapı’da kuruldu. Kısa sürede yüksek öğrenimde adından sıkça bahsettiren Yeni Yüzyıl Üniversitesi, başarıdan başarıya koşuyor. Dünya kenti İstanbul’un kalbinde “yeni yüzyılın gençleri”ni yetiştiren üniversite, gelecek vizyonuna uygun olarak, eğitim kadrosunu ve teknik alt yapısını sürekli yeniliyor, geliştiriyor.
 
206 KİŞİLİK DEV KADRO

Öğrencilerine çağdaş bir ortam ve ileri teknolojiler sunan Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde, 206 kişiden oluşan büyük ve değerli bir akademik kadro görev yapıyor.  63 profesör, 11 doçent, 58 yardımcı doçent ve 15’i doktoralı 55 öğretim görevlisi ile 19 araştırma görevlisi öğrencilere hizmet veriyor. Başarılı çalışmalarıyla alanında isim yapmış yerli ve yabancı öğretim üyeleri de yarı zamanlı olarak eğitime katkı sunuyor.
Öğrenci yetiştirmede, yüksek değerleri benimseyen Yeni Yüzyıl Üniversitesi, iletişim becerilerinde başarılı,ilgili, bilgili, sorgulayan, kurgulayan, uygulayan, araştırmacı, etik değerlere saygılı, lider niteliklere sahip, ülke sorunlarını ve toplumun gereksinimlerini görüp çözebilen yetenekli meslek sahipleri yetiştiriyor.
 
CAZİP BURS OLANAKLARI
 
Yeni Yüzyıl Üniversitesinde öğrencilere, değişik burs fırsatları da sunuluyor. Bunlar arasında YÖK Bursu, Üniversite İçi Başarı Bursu, Personel Destek Bursu, Şehit veya Gazi Çocukları Bursu, Sporcu Bursu, Kardeş İndirimi, Peşin Ödeme İndirimi, Bunun yanı sıra Fen-Edebiyat Fakültesi, İletişim, Mühendislik - Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinde ilk üç tercih indirimi gibi fırsatlar sunuyor. (Psikoloji ve Mimarlık Bölümleri hariç).
 
10 FAKÜLTE, 32 BÖLÜM VAR

Üniversitenin fakülteleri, meslek yüksek okulları ve bölümleri şöyle:
 TIP FAKÜLTESİ , DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ , ECZACILIK FAKÜLTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, HUKUK FAKÜLTESİ, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İLETİŞİM FAKÜLTESİ ∂ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ,FAKÜLTESİ, 2  YÜKSEK OKUL  ve  3 ENSTİTÜ
 
YURT OLANAKLARI

Yeni Yüzyıl Üniversitesi, anlaşmalı olduğu yurtlarla öğrencilerine keyifli ve konforlu barınma imkanları da sunuyor.
 
KAMPÜS OLANAKLARI

Kampüste Konferans salonu, kütüphane, Masa Tenisi, Yemekhane, Kafeterya, Oyun Salonu, Dans Salonu, Şan Salonu ve Revir var.
 
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ:

Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde, faaliyeti öğrenciler tarafından yürütülen bir 27 ayrı “Sosyal Kulüp” bulunuyor.
 
ÇİFT ANADAL/YANDAL:

Üniversitemizin bütün fakültelerinde ilgili alanlar arasında çift anadal ve yandal yapabilme imkanı vardır.

ULAŞIMI ÇOK KOLAY

Topkapı Ofluoğlu Yerleşkesi E-5 Karayolu üzerinde. Yerleşkeye, özel araç ve taksi dışında, Metrobüs, otobüs, metro gibi araçlarla ulaşmak oldukça kolay. Cevizlibağ Metrobüs durağına 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde.

DR. AZMİ OFLUOĞLU’NUN BÜYÜK BAŞARISI

Hastane işletmeciliğindeki başarısını eğitimde de gösteren Dr. Azmi Ofluoğlu, Yeni Yüzyıl Üniversitesini 3 yıl önce kurdu ve bu kısa sürede geliştirip büyüttü. Özellikle sağlık eğitimde son derece iddialı olan üniversite, teknik alt yapısı, donanımı ve eğitim kadrosu ile göz kamaştırıyor.
TIP ÖĞRENCİLERİNE BULUNMAZ FIRSATLAR
 
Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” VASEV tarafından kurulan bir Vakıf Üniversitesi. VASEV arkasında önemli bir gücü barındıran itibarlı bir yapı. Bu yüzden, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunları, önemli bir ayrıcalığa da sahip. Universal Hospital Group ve Vatan Hastaneler Grubu’nun İstanbul’da bulunan  “Taksim Alman Hastanesi” “İtalyan Hastanesi” gibi ileri teknolojilerle donatılmış hastanelerinde ve ülkenin geneline yayılmış çok sayıdaki grup hastanelerinde görev yapabiliyor…

SOSYAL KULÜPLERİ İLE RENKLİ BİR ÖĞRENCİLİK

Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde, faaliyeti öğrenciler tarafından yürütülen bir çok “Sosyal Kulüp” de bulunuyor.  Bunlar da şöyle sıralanıyor:  Hukuk Kulübü, Bilişim Teknolojileri Kulübü (Compit), Dans Kulübü, Anadolu Gençlik Kulübü  Bilimsel Çalışma Kulübü, Dış Ticaret Kulübü, Entelektüeller Kulübü, Fenerbahçeliler Kulübü, Gazetecilik Kulübü, Karikatür Kulübü, Kariyer ve Girişimcilik Kulübü, Kültür ve Medeniyet Kulübü, Lojistik Kulübü, Müzik Kulübü, Organizasyon Kulübü, Pandomim Kulübü, Reklamcılık Kulübü, Sağlık Yöneticileri Kulübü, Sinema Kulübü, Sivil Havacılık Kulübü, Siyaset ve Sanat Kulübü, Tiyatro Kulübü, Türkoloji Kulübü, Ultimate Frizbi Kulübü, Ultra Aslan-Uni, Uluslararası İlişkiler Kulübü, Uni BJK Kulübü
 
 
ÜNİVERSİTENİN KÜNYESİ :
ADI: YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KURUCU: DR. AZMİ OFLUOĞLU REKTÖR: PROF. DR. İZZET BOZKURT
KURULUŞ TARİHİ: 28 ŞUBAT 2009
BULUNDUĞU İL: İSTANBUL ÖĞRENCİ SAYISI: 1918
[email protected]
www.yeniyuzyıl.edu.tr
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER