MEZUNİYET TÖRENİNDE YÜZÜK TAKTILAR !

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2011-2012 mezunlarını muhteşem bir törenle uğurladı. Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen törene öğrencilerden birine yapılan evlilik teklifi damgasını vurdu.

MEZUNİYET TÖRENİNDE YÜZÜK TAKTILAR !

 

 

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim döneminde mezun ettiği 1205 öğrencisini muhteşem bir törenle uğurladı. Ataköy Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen törende konuşma yapan Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir Gayretli, “Biz gençlerle yola çıktık. Umutlarımızı hep gençlere bağladık. Çünkü gelecek ancak gençlerle mümkün. Gelişimde gençlerle mümkün” dedi.

Gençlerle birlikteliklerini mezuniyet sonrası da devam ettireceklerini belirten İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, “Hayata atıldıkları bu andan itibaren biz yanlarında olmaya her zaman devam edeceğiz. Bu gururu sadece öğrencilerimiz değil anne ve babaları gibi bizlerde yaşıyoruz. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

Törenin en ilginç anlarından biri ise Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunu Tuğba Yağcı’ya yapılan evlilik teklifi oldu. Tören sırasında sahneye çıkarak mikrofonu alan sevgilisi Emrah Carantarafından evlilik teklifi yapılan Tuğba Yağcı ilk anda neye uğradığını şaşırdı. İzleyenlerin şaşkın bakışları arasında, anne ve babasının izniyle evlilik teklifini kabul ettiğini söyleyen Yağcı’ya yüzüğü yine sevgilisi tarafından sahnede takıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER