AÇIKÖĞRETİM SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

2013-2014 AÖF Güz ve Bahar dönemi sınav tarihleri ne zaman, sınav giriş belgeleri ve giriş yerleri ne zaman yayımlanacak. AÖF sınavları hakkında detaylar

AÇIKÖĞRETİM SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU
2013-2014 AÖF Güz ve Bahar dönemi sınav tarihleri nezaman, sınav girişbelgeleri ve giriş yerleri ne zamanyayımlanacak. AÖF sınavları hakkındadetaylar. 
 
Dönemlik-kredili sistemde Güz veBahar olmak üzere bir öğretim yılı, ikidönemden oluşmaktadır. ÖğrencilerGüz ve Bahar dönemlerinde ara vedönem sonu sınavları olmak üzere herdönemde iki sınava gireceklerdir. 
 
Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınav- larına hangi il, bina, salon ve tarihte gireceği “Sınava Giriş Belgesi”nde yer alacaktır. 
 
“Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adresleri- ne posta ile gönderilmeyecektir.Öğrencilerin “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğre- timÖğrenci Otomasyonu(Türkiye)” linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarakalmaları gerekmektedir. 
 
Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinde yayımlanmakta ve öğrenci- ler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuç- lara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrenci- lerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır. 
 
Güz Dönemi Ara Sınavı: 14-15 Aralık 2013 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Ocak 2014 Bahar Dönemi Ara Sınavı: 26-27 Nisan 2014 Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 07-08 Haziran 2014
Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER