YA BU KANI DURDURUN YA MİLLET TERÖRÜ DURDURACAK !

Kamu Sen Mardin İl başkanı yaptığı açıklamada Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik noktalarına düzenlenen saldırıda 10 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.

YA BU KANI DURDURUN YA MİLLET TERÖRÜ DURDURACAK !

  Amerikanlar bu memlekete gelir askerlerimiz şehit olur.İsrailli’ler gelir askerlerimiz şehit olur.velhasıl o gelir bu gelir değişmeyen tek şey vatan evlatlarının şehit olmasıdır.Yazıklar olsun…

  Bu anaların gözyaşlarının hakkını kim verecek? Ya bu şehit olan evlad-ı Fatihan’lar haklarını bize hela etmezlerse ne olacak bir fikri olan var mı?

  Terör sorununu önümüze Kürt sorunu diye koyan şark kurnazları ne yapacaklar? Hala milletin yüzüne bakıyorlar aynı temenniler sadece isimler değişiyor bu defa Ahmet değil şehit olanın adı Mehmet oluyor.Teröre kim destek veriyorsa gidip yerle bir edin bu millet sizlere maaşını çocukları şehit olsun diye mi ödüyor? Destek veren Suriye mi Irak mı ?Ne yapacaksanız artık yapın bu milletin hali kalmadı.

  Adana,Osmaniye,Mersin,Hatay daha yazamadığımız illerimiz Kurtuluş Savaşında bu kadar şehit verdi mi acaba? Aileler evlatlarını gönderirken her telefon çaldığında kalpleri endişeden hızlı hızlı çarpıyor.Biz biliyoruz ki şehit anneleri hepimizden daha mağrur ve daha dik duruyor bir evladım olsa gene gönderirim diyor ancak yapmadığınız işler yüzünden neden insanları devletten soğutuyorsunuz? Ve şehit törenlerinde neden Şehit ailelerin başı dikte diğerlerinin başı eğik? Cevabı açık aslında

  Sükunet sükunet sükunet diyorsunuz haklısınız ancak canınız yansa böyle der misiniz? Elbette ki demezsiniz lafa gelince ben de babayım ben de anayım dersiniz lakin siz ne gerçek anne olabilirsiniz ne de gerçek bir baba.Gerçek baba Şehit babasıdır…

  Nedense bu memlekette kardeş kavgası çıkarmayı çok seviyorsunuz.Her Şehit haberinde aman Kürtlere bir şey demeyin diyorsunuz.Bizim Kürt kardeşimize ne sözümüz olur bizim tepkimiz teröre anlamıyor musunuz artık teröre.Aynı allah’a inanan aynı memlekette yaşayan Türkmen ile Kürt kardeşlerin ne sıkıntısı olur Şehit cenazelerinde Kürtçe ağıtlar yakılmıyor mu? Bırakın bu zehirli dili.

  Bu memleketin teröre vereceği tek bir Mehmet’i kalmadı aklınızı başınıza toplayın siz çözün ya da bu millet Türkmeniyle ,Zazasıyla, Kürdüyle ,Arabıyla Çerkeziyle kendisi çözecektir.

 

                                     Bahattin BİÇER

                    Türkiye Kamu-Sen Mardin İl Başkanı
Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER