ÜNİVERSİTEDE KİŞİ BAŞINA 2 BİN 470 LİRA PROMOSYON ÜCRETİ

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 1 No'lu Şube Atatürk Üniversitesi'nde yürüttüğü banka promosyon görüşmelerini sonuçlandırdı. Yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen sayesinde Atatürk Üniversitesi'nde çalışanlar peşin olarak kişi başına 2.470 TL maaş promosyonu alacak.

ÜNİVERSİTEDE KİŞİ BAŞINA 2 BİN 470 LİRA PROMOSYON ÜCRETİ

Atatürk Üniversitesi ile Vakıflar Bankası arasında imzalana protokol gereği promosyonlar, 20 Haziran 2013 tarihinde hiçbir kesintiye tabi tutulmaksızın çalışanlara peşin olarak yansıtılacak.

Şube Başkanı Erkan Ciyavul, “Görüşmelerden, şartnamenin oluşum sürecine kadar her aşamada çalışanları bilgilendirdik. Çalışanların memnun olacağı bir ihale başarıyla neticelendirilmiştir. Atatürk Üniversitesi'nin tüm çalışanlarının temsilcisi olarak yer aldığımız ihale sürecini istişareli bir şekilde yürüttük. Maaş promosyon dağılımının nasıl yapılması gerektiği yönünde banka temsilcileri ve çalışanlarla yapmış olduğumuz görüşmeler, eşit dağıtım yapılmasının daha uygun olacağını ortaya koymuştur. Bankaların maaş promosyonu vermesinde temel kriterin kurumda istihdam edilen kişi sayısı olması dağıtımın da eşit olmasını gerekli kılmaktadır.” dedi.

Şube Başkanı Ciyavul, çalışma barışının sağlanması, sosyal adaletin tesisi ve adil bir dağıtımın gerçekleşmesi adına ihale komisyonunda görev yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Kormaz'a, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Arık'a, Strateji Daire Başkanı Seyfullah Kırmızıbiber'e, Personel Daire Başkanı Selahattin Çığal'a, ve dağıtımın eşit olmasına verdiği destekten ötürü Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak'a, teşekkür ederek, imzalanan protokol üniversite çalışanlarına ve Vakıflar Bankası'na hayırlı uğurlu olsun dedi.

Kaynak: kamuajans

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER