TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ TÜRKÜ, ATATÜRK'Ü, VATANI VE İNSANIMIZI SEVMEKTİR

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ TÜRKÜ, ATATÜRK'Ü, VATANI VE İNSANIMIZI     SEVMEKTİR
 
 
Sayın Başbakan, geçtiğimiz günlerde milliyetçiliği ayaklar altına aldığını ifade ederek büyük bir gafa daha imza atarken, vatanına âşık, insanını seven milyonlarca Türk milliyetçisinin yüreğinde de kapanmayacak bir yara açmıştır.
On yıldır, “Türkiye’de 36 ayrı etnik köken var” diyerek etnik milliyetçiliği, ırkçılığı körükleyen, Türklüğü bölücülük, Kürtçülüğü özgürlük olarak algılayan çarpık düşüncenin geldiği nokta, vatan sevgisini, milliyetçiliği aşağılamak ve sonunda da ayaklar altına almak olmuştur.
Türk-İslam kültürüne, Türk-İslam medeniyetine, Türk-İslam ülküsüne bağlı, Türklük şuur ve vakarına, İslam iman, aşk, ahlâk ve aksiyonuna sahip, Türklüğü bedeni, İslamiyet’i ruhu bilen, milletini teknolojik hamlelerle dünyanın bir numaralı devleti yapmak özlemi için çırpınan, dünya Türklüğünün, İslam dünyasının ve bütün mazlum milletlerin ümidi olan ülkemiz çadırının orta direği olan, vatan ve millet aşıkları ayaklar altına alınmak istenmektedir..
Türk milleti; bölücülüğü ve bölücüleri baş tacı yapanlara, birliği, kardeşliği, bütünlüğü, sevgiyi, saygıyı ve hoş görüyü ilke edinmiş Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlara, mübarek şehitlerimizin kemiklerini sızlatanlara, analarımızın kanlı gözyaşlarına yok sayanlara verecek milli cevabını da, bu çarpık zihniyeti ayaklar altına alacağı zamanı da çok iyi bilmektedir. dedi
 
                                                                                                                                         Muzaffer DOĞAN
                                                                                                                                         Türkiye Kamu-Sen
                                                                                                                           Tekirdağ İl Temsilcisi
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER