TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN YÖNETİCİ ADAYLARINA ÜCRETSİZ HAZIRLIK KİTABI

Türk Eğitim Sen Genel Merkezince, PEGEM yayınlarına “Eğitim Kurumu Müdür ve Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavlarına Hazırlık El Kitabı” hazırlatılmıştır.

TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN YÖNETİCİ ADAYLARINA ÜCRETSİZ HAZIRLIK KİTABI
TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ÜYELERİMİZE BÜYÜK HİZMET
 
Türk Eğitim Sen Genel, Merkezince , üyelerimizin, önümüzdeki aylarda yapılması muhtemel olan eğitim kurumu müdür ve müdür yardımcılığı sınavlarına daha iyi hazırlanmaları ve daha başarılı olmalarını sağlamak amacıyla PEGEM yayınlarına “Eğitim Kurumu Müdür ve Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavlarına Hazırlık El Kitabı” hazırlatılmıştır.
 
Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumu Yöneticileri Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde açıklanan yazılı sınav konuları esas alınarak içeriği oluşturulan kitap 1320 sayfadan oluşmaktadır. Kitap Genel Merkezimizce şubelerimizin talepleri doğrultusunda şubelerimize dağıtılacak olup, şubelerimizce sadece üyelerimize verilecektir. Sendikamızın üyesi olmayanlara hiçbir şekilde verilmeyecek olan kitabın üyelerimize  faydalı olmasını diliyoruz.

Kitabın İçindekiler Bölümünü Görmek İçin Tıklayınız
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
üye
üye - 11 yıl Önce

Geçen sınavda biz eğitim birsen den kitap aldık, ücretsiz deneme sınavlarına girdik. Ve şunu dedik bizim sendika olsaydı bize bu kitabı vermez, sınava da almazdı. Haklı çıkardınız. Bu yüzden kaybediyorsunuz.

mys
mys - 11 yıl Önce

Denizli Türk Eğitim Sen den msj geldi ve kitabı 10 TL karşılığında alabilirsiniz diyor ??????

önder bal
önder bal - 11 yıl Önce

ben hatay da görev yaparken çok samimi olduğumuz hatta kardeşim diye hitap eden eğitim bir senli arkadaşlar kitabı bize vermedikleri gibi sürekli oyaladılar. Türk eğitim senli arkadaşların da kesinlikle bu kitabı vermemelerini istiyorum. yerin de bir karar.

SIRADAKİ HABER