TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI KONCUK'DAN SERT SÖZLER

Türk eğitimsen Genel Başkanı İsmail KONCUK,: Koltuk İçin Değerlerini Satan Yamuklara...

TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI KONCUK'DAN SERT SÖZLER
Türk eğitimsen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Müdür olabilmek için sendikadan istifa edip başka sendikaya geçenlere çok ağır sözlerle yüklendi. "Bana göre, çoluk çocuğu aç susuzken kendini pazarlayan bir kadın dahi bunlardan çok daha şereflidir. Bunlar aç mıdır, açıkta mıdır, çoluk çocuğu evde aç mıdır ki, kendi şereflerini makam ve mevki için pazarlamaktan çekinmemektedirler."
 
Bazı yönetici adaylarının sendikamızdan istifa ettirilerek, yandaş sendikaya üye yapılarak mülakatta daha yüksek puan almak istedikleri bilgileri gelmektedir.
 
Az sayıda da olsa bu tür insanlar her devirde olmuştur. Bana göre, çoluk çocuğu aç susuzken kendini pazarlayan bir kadın dahi bunlardan çok daha şereflidir. Bunlar aç mıdır, açıkta mıdır, çoluk çocuğu evde aç mıdır ki, kendi şereflerini makam ve mevki için pazarlamaktan çekinmemektedirler.
 
Bütün teşkilatlarımızdan isteğim, makam ve mevki için her türlü değerini ayaklar altına alan, bir koltuk uğruna her türlü zillete rıza gösteren, boyun eğen bu tür zübükler asla, bir daha Türk Eğitim Sen kapısından girememelidir.
 
Taptuk Emre'nin kapısından, eğri odun girmez diyen Yunus Emre misali, bu yamuk yumuk olmuş adamlar da, Türk Eğitim Sen kapısınının önünden dahi geçmemelidir.
 
Bunlar bir daha adam yerine konulacaksa, adam gibi duran şahsiyet abidesi arkadaşlarımızın ne önemi kalacaktır? Önemli olan adam olmaktır, adam olmadıktan sonra ne olursan ol, hiç bir anlamı yoktur. Adamı adam eden koltuk değil, koltuğa kıymet kazandıran duruş ve şahsiyettir.
 
Bu tür satılık adamların, sendikamıza bir daha kabul edilmeyeceği, tüm şahsiyetli insanlara duyurulmalı, adam olmadıklarını cümle alem bilmelidir.Bu tür adamlarla, uzun soluklu yol yürünemeyeceği açıktır.
 
Bugün değerlerini satanların, yarın, menfaatleri uğruna daha neleri feda edebileceğini kestirebilmek mümkün değildir.Kamuoyuna ve tüm Türk Eğitim Sen teşkilatına saygı ve önemle duyururum.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
İYİ GİYDİRMİŞ
İYİ GİYDİRMİŞ - 11 yıl Önce

HELAL OLSUN

basri
basri - 11 yıl Önce

İsmail Koncuk sendikacının hasıdır.Tek geçerim.Allah razı olsun.Yürekli olmak budur,işte.

basri
basri - 11 yıl Önce

İsmail Koncuk sendikacının hasıdır.Tek geçerim.Allah razı olsun.Yürekli olmak budur,işte.

SIRADAKİ HABER