TÜRK EĞİTİM-SEN 19 YAŞINDA

18 Haziran 1992 Tarihinde bir avuç cesur eğitim çalışanının fedakar gayretleriyle kurulan Türk Eğitim-Sen, bugün ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi haline gelmiştir.

  TÜRK EĞİTİM-SEN 19 YAŞINDA
Eğitim çalışanlarının hak  mücadelesinin en önemli direnç merkezi olan sendikamız; eğitimi ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren her gelişmeye müdahil olan ve ortaya koyduğu onurlu mücadele ile toplumun her kesiminin takdirini kazanan bir meslek kuruluşudur. Gerçek ve öncü sendikacılığın gereklerini her zaman yerine getiren Türk Eğitim-Sen, bu vasıfları itibariyle sevenlerini gururlandıran, sevmeyenlerini ise her zaman ürküten önemli ve güçlü bir yapıdır.
Öte yandan Türk Eğitim-Sen, salt ücret sendikacılığı yapmayan; bir parçası olduğu Türk milletine karşı sorumluluklarını da tavizsiz bir şekilde yerine getiren milli bir sivil toplum kuruluşudur. Toplumu ilgilendiren bütün süreçlere toplum adına taraf olan sendikamız, bu niteliğiyle de yıkılmaz milli bir kaledir.

Sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar  katkılarını  esirgemeyen  tüm emektarlarımıza, gecesini gündüzüne katarak yürekli mücadeleleriyle  teşkilatımızı en büyük kılan bütün yönetici arkadaşlarımıza ve her türlü dalavereye rağmen üye olarak sendikamıza güç veren üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.



Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER