TES AMASYA'DA YETKİYİ GERİ ALDI

Türk Eğitim Sen Amasya Şubesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Amasya’daki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul ve kurumlar ile Amasya Üniversitesi’nde yetkili sendika 2 yıl aradan sonra yine sendikamız Türk Eğitim Sen olmuştur.

TES AMASYA'DA YETKİYİ GERİ ALDI
4688 Sayılı yasa gereği  her yıl Mayıs ayında en çok üyeye sahip  olan sendika “yetkili  sendika” ilan edillmekte  ve  o kurumdaki tüm çalışanları, atama komisyonu,lojman tahsis komisyonu,disiplin kurulları, il danışma ve il idare kurulu ile benzeri tüm kurullarda yetkili sendika  temsil etmektedir.
Milli Eğitim Bakanlığında 1880 ve Amasya Üniversitesi’nde  115  üye  ile  ipi en önde  göğüsleyen sendikamız  Türk Eğitim Sen ,Yurt Kur   ve askerde, izinde olan üyeleriyle  2013 yılında 2013 üye hedefine ulaşmıştır.
Türk Eğitim Sen Amasya Şubesi  olarak 2012 Haziran ayından  itibaren hem üniversite,hem de Milli Eğitim ‘de hedeflerimizi belirleyerek hiçbir ayrım yapmadan,  herkese ulaştık,eğitim çalışanlarının her meselesi  ile ilgilendik.Hiç kimseye yalan söylemedik,hiç kimseyi kandırmadık,hep haklının yanında yer aldık,haksızlığa uğrayanın hakkını savunduk, tüm kurumlarda  hukukun uygulanması  için mücadele ettik,.Hep dik durduk.
Milli duruşumuzdan,Türk kimliğimizden ,Türkçe bakışımızdan ,Türkiye sevdamızdan,milli bütünlüğümüzden ve M.Kemal Atatürk’ten  hiç taviz vermedik.Üzerinde  bağımsız yaşadığımız  vatan olmazsa ,tüm yapılanların teferruattan ibaret olacağını söyledik.”Önce ülkem” dedik .
 Türk Eğitim Sen Amasya Şubesi Yönetim Kurulu olarak ;
Birlikte bayraklaştığımız arkadaşlarımızın bize olan güvenini  sarsmadan, üyemiz olsun olmasın tüm eğitim çalışanlarını her platformda , adaletten sapmadan en iyi şekilde temsil edeceğimizi   kamuoyu önünde ilan ediyor ve “Önce Ülkem “diyerek bize YETKİ veren tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ediyor uz.
KAMİL TERZİ
TÜRK EĞİTİM SEN AMASYA ŞUBE BAŞKANI
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
atilla kırım
atilla kırım - 11 yıl Önce

zaten'açılımı hayvanlar bile anladı'diyerek millete açıktan hakaret eden bu insanların bu kadar sayıya ulaşması bile ilginç.

SIRADAKİ HABER