SENDİKACIDAN 'TEPEYİ TERKETMEYİN ÇAĞRISI'

SENDİKACIDAN 'TEPEYİ TERKETMEYİN ÇAĞRISI'
 Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat BİLGİN milletin derin devletle mücadelesinde en önemli destekçisi olan Eğitim Bir Sen’in gücünü kırmaya yönelik farklı sendikal faaliyetleri ilginç göndermelerle değerlendirdi.
231.472 üyesiyle eğitim alanında yetkili sendika olduklarını belirten BİLGİN sendika sitesinde yaptığı açıklamada ‘‘Biz’ olmaktan vazgeçip, ‘ben’ olmayı tercih edenler, mücadele sürecinde cepheye gelmezken, bugün kendilerini yeni cephe olarak gösterenler; sendikal mücadelede de ne refikimiz ne de rakibimizdir.’ diyerek mücadelenin adresinin Eğitim-Bir-Sen olduğunu söyledi. Uhud savaşında peygamberin emrini dinlemeyerek ganimet almak için tepeyi terkeden okçular Müslümanların savaşını kaybetmesine sebep olmuştu.  BİLGİN’de yazısında bu olaya gönderme yaparak  ‘Hala bu sahanın ihmal edilemeyecek Uhud’daki tepe olduğunu anlamamız için; daha ne kadar insanımızın ikna odalarına alınmasını, ne kadarının peruk ucubesinin altında ezilmesini, ne kadarının inanmadığı kılıklarla, sivil ve kamu alanlarında bulunmasını, ne kadarının çalışma hakkının elinden alınmasını ve ne kadarına daha vatan haini gözüyle bakılmasını görmemiz gerekiyor.
Bulunduğumuz bu tepe, milletin arkasını kollayan bir nöbet yeridir. Bu tepenin tahkimatına yardım etmeyenler, bu tepenin gözettiği zemini göremeyenler, hataları gidermek yerine derinleştirmek için çaba gösterenler, tepenin altına gecekondu yapmaya çalışıp okçuların zeminini kaydırmaya çalışanlar bunun vebalini ödeyemezler.’ diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.
‘Tepeyi  terk etmemeyi en büyük ganimet bilenlerin’ bu davayı kazanacaklarını belirten BİLGİN  ‘Bizden bir daha 70 kişiyi kurban almalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Ufukta pusuda bekleyen ve atlarını bu milletin ve değerlerinin üzerine sürmeyi görev bilenler, ne bizi ne de bizimle beraber olanları bir daha arkadan kuşatamayacak’ dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mahir
mahir - 12 yıl Önce

Tepe'ye dikiz!!!Güneşin battığı ülkenin boyu uzayan cüceleri...

aliyucel
aliyucel - 12 yıl Önce

bütün haklarımız sizinle gidiyor.

SIRADAKİ HABER