ÖRNEK ÖĞRETMENE ZİYARET

ÖRNEK ÖĞRETMENE ZİYARET
ÖRNEK ÖĞRETMENE ZİYARET
Çankırı'da "OKUMAYAN KALMASIN" projesini Çankırı Karatekin İlk okulunda uygulayamaya başlatarak, büyük bir özveri ile devam ettiren Songül Bayındır öğretmenimizi, bu örnek davranışından dolayı kutlamak üzere Türkiye Kamu-Sen Kadın kolları görevli olduğu okulunda ziyaret ettiler.
Ziyarete Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Metin Memiş, Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları Başkanı Esin Sarı, Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları Başkanı Sevinç Mertkan, Türk Büro-Sen Kadın Kolları başkan yardımcısı Özden Tiftikçi, T.Kamu-Sen Kadın Kolları başkan yardımcısı Emine Memiş, Türk Yerel Hizmet Sen'den Cemile Gür, Türk Büro-Sen yönetiminden Selami Öztürk ve Yüksel Demirbaş katıldılar.
T.Kamu-Sen Kadın Kolları Başkanı Esin Sarı "Zamanını boşa harcamayıp, okuma ve yazma özlemi çeken 50 yaş üzeri hanımların hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı olan Songül Öğretmen’i bir eğitimci olarak şahsım ve tüm arkadaşlarım adına yürekten kutluyorum. Sevgili öğretmenimiz aynı zamanda Türk Eğitim-Sen'in değerli bir üyesidir. T.Kamu-Sen olarak kendisiyle gurur duyuyoruz ve bu davranışın tüm eğitimci arkadaşlarımıza örnek olacağını düşünüyoruz. Songül öğretmenimiz, okumanın, öğrenmenin ve ilerlemenin yaşının olmayacağını bir kez daha kanıtlamıştır. Onun gözündeki bu öğretme aşkını gördük, sevgili kursiyerlerimizin, sevgili büyüklerimizin bu yaşa kadar içlerindeki okuma, yazma özleminin gerçekleşme mutluluğuna şahit olduk. Bu o kadar güzel bir an ki anlatamam...Bu coşkuyu  tüm arkadaşlarımızla beraber ta içimizde hissettik. Sonsuz bir duygu seli yaşadık ve mutlu olduk. SAĞOL SONGÜL ÖĞRETMENİM, NE GÜZEL, NE KUTSAL BİR İŞ BAŞARMIŞSIN, ELLERİN, YÜREĞİN DERT GÖRMESİN. YOLUN AÇIK OLSUN, BİZLER DE HER ZAMAN SENİN YANINDAYIZ, TÜM KALBİMİZLE DESTEKLİYORUZ” diyerek, Songül öğretmene çiçeklerini sundular.
Songül öğretmen bu ziyaretten dolayı kendilerinin ve kursiyerlerinin de çok mutlu olduklarını belirterek, kursun 2 aydır devam ettiğini dile getirdi, "Ben eğitimciyim. Burada boş zamanlarımda arkadaşlara okuma ve yazma eğitimi veriyoruz. Onlar okumak ve yazmak için çok istekli, ben ise öğretmek için onlardan daha istekliyim. Sizlerin ziyaretleri bizleri daha çok motive etti, çok teşekkür ederiz" dedi.
Türkiye Kamu-Sen'liler, örnek öğretmenimize ve kursiyerlere başarılar dileyerek, ziyaretlerini bitirdiler.
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
özlem göksu
özlem göksu - 11 yıl Önce

örnek öğretmeni tebrik etmek de örnek sendikaya yakışırdı zaten.hepinizi tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.Ne mutlu size,ne mutlu bize.....NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!!

SIRADAKİ HABER