MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz grubunda bulanan Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Devlet Bahçeli bizi dinlemediği gibi her gün bize saydırıyor. Vatan haini diye saydırıyor.” dedi.

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz grubunda bulanan Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Devlet Bahçeli bizi dinlemediği gibi her gün bize saydırıyor. Vatan haini diye saydırıyor.” dedi.

Ahmet Gündoğdu Memur-Sen Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen anneler günü programına katıldı. Yaptığı konuşmada çözüm süreci ve Akil İnsanlar konusuna değinen Gündoğdu, “Sayın Başbakan'ın bizi aramasından sonra biz akil olmadık. Biz zaten akildık. Milletimizin yüzde 99 dâhil herkes akildir.” şeklinde konuştu. Bu yeni süreçte biraz daha sorumluluk üstlenilmesi gerektiğine vurgu yapan Gündoğdu, “Karşı koyanlara çok takılmayın değerli arkadaşlarım. Sendikal rakiplerimizden sağ tarafta olan biz Dolmabahçe'ye hareket eder etmez ‘Memur-Sen Genel Başkanı, Başbakanla ihanet projesinde bir araya geliyor' diye açıklama yaptı. Hz. Mevlana'ya Allah rahmet eylesin. ‘Söze bakarım söz mü diye, söyleyene bakarım adam mı diye.' Bu ülkenin otuz yıllık sorununu yüzde ellisinden oy almış Başbakanla çözmek mi ihanettir? Ergenekon'a, darbecilere ev sahipliği yapmak ya da onların avukatı olmak mı ihanettir? İhanet kavramının tanımı bellidir. Biz bu millete asla ihanet etmeyiz. Ama öldürmeyi geçim kaynağı edinenlerle şehit cenazelerindeki acıdan beslenenlerin elinden bu oyuncağı da almak bizim görevimiz. Onun için Memur-Sen ailesi olarak seçmediğimiz ırkımızdan dolayı üstünlük arayışına girmeden ırkçılığa prim vermeden Türkün Kürtün kardeş olduğunu Çanakkale ruhunu birlikte yaşadığı gerçeğini görmüş olacağız.” şeklinde konuştu.

Konuşması sırasında salonda kendi aralarında konuşan kadınlara sitemde bulunan Gündoğdu, “Kadınlar gününde kadınlar kendi sorunlarını dinlemezse kendi sorunları çözemezler.” ifadelerini kullandı. Sorunların çözümü için herkesin birbirini dinlemesi gerektiğinin altını çizen Gündoğdu, konuşmasına şöyle devam etti: “Tıpkı Devlet Bahçeli'nin bizi dinlemediği gibi her gün saydırıyor. Vatan haini diye saydırıyor. Ama bu nezih topluluğun onun ismine ve saldırısına uygun cevap vererek buradaki huzuru bozmak istemiyorum. Ama bir şair ‘falancı müftü bana kâfir demiş' diyor. ‘Ben de ona demiş olayım ki Müslüman, inanıyorum ki yarın huzuru ilahide o da yalancı çıkacak ben de' diyor. Bazı siyasetçiler bazı sendikacılar bize vatan haini demiş. Biz de onlara demiş olalım ki vatanperver vallahi yarın onlarda yalancı çıkacak bizde. Teröristle mücadele devletin işidir. Terörle mücadele bataklığı kurutmak terör eylemini bitirmek kadavradan geçinenleri oyuncağını almak bizim işimiz sonuna kadar çözüm sürecine öncülük etmeye devam edeceğiz.”
Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
cmrz
cmrz - 11 yıl Önce

Sayın başkan bikaç dönem sonra akp milletvekilidir. Yazın bi kenara...Adam deli yatırım yapıyor.

doğrucu
doğrucu - 11 yıl Önce

Yalanmı vatan haini değilmisiniz.PKK ile işbirliği yapan babam da olsa vatan hainidir.

SIRADAKİ HABER