"KİŞİ KAVMİNİ SEVMEKLE KINANAMAZ"

"KİŞİ KAVMİNİ SEVMEKLE KINANAMAZ"
 “Allah’ın Ordusu”unvanını -bileğinin gücüyle- hak etmiş Kahraman Türk Milleti’nin mensubu olmaktan şeref duyan Türkiye Kamu- Sen Mensupları olarak duygu ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşma ihtiyacı duyduk.
    Ümmeti olmakla şeref duyduğumuz, İki Cihan Serveri Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa(S.A.V.),şöyle buyuruyorlar: “Vatan sevgisi, imandandır.”  “Kişi, kavmini sevmekle kınanamaz.” Bu veciz sözlerden de anlıyoruz ki vatanımızı ve milletimizi sevmemizi Peygamberimiz(S.A.V.) öğütlüyor.
   Türk vatanını,Türk Milleti’ni “aşk”derecesinde sevmenin adı olan Türk Milliyetçiliği’ni “ayakları altına alan” sakat,hasta,özürlü yaklaşımı; şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz.
    Millî Şairimiz Mehmet Âkif ERSOY ; “Sahipsiz olan memleketin batması haktır./ Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.”diyerek vatanseverlere görevlerini hatırlatıyor, sorumluluk yüklüyor.  
     Gün; vatana, millete,bayrağa -özetle-millî ve manevî değerlere sahip çıkma günüdür. 
     Bu kutsal görevi lâyıkıyla yerine getirmek; her Türk’ün, en önde gelen görevidir. Yaşadığımız zaman diliminde; Türklüğe,Türk Milliyetçiliğine,Türk Milleti’ne haince ve kalleşçe saldırılara şahit olmaktayız. Millî ve manevî değerlerimize yönelik hain iç ve dış saldırılar; bir program, bir proje dahilinde yürütülmektedir. Üzülerek belirtiyoruz ki “memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar”, bu “yıkım projesi”ne eş başkan olduğunu ifade etmekten çekinmemektedirler.
    Katiller, caniler,bölücüler “kahraman”muamelesi görmekte;vatanseverler,ne ile suçlandıklarını dahi bilmeden hapishanelere atılmakta,yıllardır çile çekmektedirler.
     Bebek katili ,Teröristbaşı ile görüşmeler; Türk Tarihi’nde,“kara bir leke” olarak yerini aldı. Şanlı,şerefli Tarihimize bu “kara leke”yi sürenlerden  -er ya da geç- Büyük Türk  Milleti,mutlaka hesap soracaktır.
     Bölücü Terör Örgütü PKK  ve Bebek Katili, İmralı Canisi “can çekişme”noktasına gelmişken onlara “can simidi”olanlara,yazıklar olsun!  Anayasamızda   “nelerin olup nelerin olmayacağı”na bu “çakallar sürüsü”nün karar verme noktasına getirilmeleri- kendisini samimi olarak  Türk hisseden- her Türk’ü, isyan etme noktasına getirmiştir.     Anayasamızın; “değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeleri  (İlk 3 madde)ni değiştirmeye kalkmak;“Türk” ve “Türklük”kavramlarını anayasamızdan çıkarmaya çalışmak, “millî birliğimize kurşun sıkmak”tır.
     Büyük bedeller ödeyerek kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini yok saymak, “siyasî intihar”olur. Binlerce şehidimizin kanlarıyla sulanan kutsal vatanımızda; bölücülüğe, bölücülere fırsat verenler, iki cihanda rezil olacaklardır. TÜRK DEVLETİ, ÜLKESİ ve MİLLETİYLE BÖLÜNMEZ  KUTSAL BİR  BÜTÜNDÜR.           
    BÜYÜK TÜRK MİLLETİ!     “…Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar;gaflet,dalâlet hatta hıyanet içinde olabilirler…. Hatta bu iktidar sahipleri; şahsî çıkarlarını, düşmanların siyasî emelleriyle(de)birleştirebilirler…..” Şartlar ne kadar zor, ne denli olumsuz olursa olsun,  “Birinci vazifemizin; Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti’ni -sonsuza kadar-korumak ve savunmak olduğunu biliyoruz. Muhtaç olduğumuz kudret,damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.   
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !”         05.03.2013  
                                        
 Ali BENLİ
 Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi,
 Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı    
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER