KAHTA' DA TÜRK EĞİTİM-SEN RÜZGARI

KAHTA' DA TÜRK EĞİTİM-SEN RÜZGARI
Türk Eğitim-Sen Kahta temsilciliği Hizmet Binası Adıyaman Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Adıyaman Üniversitesi Temsilcisi Yrd.Doç. Dr. Mehmet Emin DİNÇ, Besni İlçe Temsilcisi Fuat AKDENİZ,Samsat Temsilciliğinden Ali ÖNAT ve Sincik İlçe Temsilcisi Ali Fuat KARATEPE ile Kahta’daki Türk Eğitim-Sen üyelerinin yoğun katılımı ile Mustafa Kemal Caddesinde açıldı.
... Açılış konuşmasında bir konuşma yapan Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin AĞAR yetki sürecinin sonuna yaklaşıldığı bu günlerde, çok yakın bir geçmişte 6 üyeden bu an itibariyle 160 üyeye ulaşan Kahta Temsilciliğinin başarısını yürekten alkışlarken bu genç arkadaşlarımızın emekleri ve başarıları karşısında herkesin şapka çıkarması gerektiğini söyledi. AĞAR, konuşmasına devamla, Ülkemizde adına çözüm süreci denilen ancak çözüm olmaktan çok çözülme süreci diye nitelendirdiğimiz gelişmelere daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Ülkemizin her zamankinden daha çok milli beraberlik ve milli dayanışma ruhuna ihtiyacı vardır. Kan elbette durmalıdır fakat kanın durması için, öncelikle kan dökenlerin eylemlerinden vazgeçerek teslim olmaları neticesinde kalıcı barış tesis edilebilecektir. Aksi halde terör örgütünün taleplerinin karşılanması ile kanın durması mümkün değildir. Çünkü yarın başka talepleri karşılanmadığı takdirde yine kan dökmeye devam edeceklerdir. Terörle müzakere olmaz olsa olsa mücadele olur diyen Şemsettin AĞAR. inşallah her manada ülkemizde aklı selim galip gelecek bilerek veya bilmeyerek terörün ve işbirlikçilerinin emellerine hizmet edenler bu vehametin farkına varacaklardır diyerek Sendikal manada da 15 Mayıs itibariyle bitiş noktasına başarı ile ulaşacaklarını ve önümüzdeki iki yıl için yetkili ve etkili olarak kamu çalışanlarının hak kayıplarının telafisi için mücadele edeceklerini kaydedip bütün katılımcı üyelere teşekkür etti.
Daha sonra söz alan Kahta İlçe Temsilcisi Fatih AKIN ise temsilcilik binasının açılışında desteklerini esirgemeyen Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi’ne Şube Yönetim Kuruluna ve küllerden devasa bir ateş doğuran Kahta’daki eğitim çalışanlarına teşekkür ederek, hedeflerinin Kahta’da yetkiyi almak olduğunu ve Allahın izni, eğitimcilerin de teveccühüyle bunu başaracak güçte olduklarını belirtti.
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER