EĞİTİM-BİR-SEN İN YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞLADI

EĞİTİM-BİR-SEN İN YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞLADI
YÜKSEK LİSANS PROGRAMIMIZ BAŞLADI
SAMSUN EĞİTİM BİR SEN
Canik Başarı Üniversitesi ile yaptığımız yüksek lisans protokolü sonrası 13 Mart’ta başlayan yüksek lisans derslerimiz devam ediyor.İlk gün olması hasebiyle açılışta katılımcıların, üniversite yetkililerinin, Canik Başarı Üniversitesi ögretim üyelerinin yanı sıra,Samsun Eğitim-Bir-Sen’in 17 ilçe başkanı da katıldı. Hafta sonu ilk dersimize katılan şube Başkanımız Nejdet GÜNEYSU bir konuşma yaptı. Konuşmasında şunlara değindi: Sendikamız kurulduğu günden beri üyelerimizin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı her zaman ilke edinmiştir. Bu anlamda geçmişten beri yaptığımız çalışmalarla hem üyelerimizin kendilerini geliştirip ufuklarını açmalarına katkıda bulunduk, hem de ülkemizin eğitim ufkunun daha da genişlemesini sağladık. Geçmişe kısa bir yolculuk yapıldığında görülür ki ülke tarihinde ilke defa Uluslar arası Eğitim Felsefesi Kongresi düzenleyen Eğitim-Bir-Sen’dir. Eğitim Sisteminde Yeni Paradigma Arayışları Sempozyumu da eğitim alanına kattığımız seçkin çalışmalardan biridir. Bütün bunların yanında ülkemizin demokrasi çıtasının yükselmesi için yaptığımız katkı ve verdiğimiz mücadele de tarihte yerini alacaktır.
Değerli arkadaşlar; yaklaşık bir buçuk yıldan beri yüksek lisans çalışmasını sonuçlandırmak için çalışıyoruz. Bu noktada sabır göstererek bizi bekleyen, özellikle bizden ayrılmayarak bize destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bizim için özellikle bölgemizin ilk özel üniversitesi olan Canik Başarı Üniversitesi ile çalışmak önemliydi. Bu noktada Canik Başarı üniversitemizle bu çalışmayı yapıyor olmamız bizi son derece memnun etti. Sosyal sendikacığın bir ürünü olan çalışmamız sonunda üyelerimizin kendilerini gerçekleştirmeleri adına güzel bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da bu tür kişisel gelişime yönelik çalışmaların devam ettirileceğini ifade eden Güneysu;
 Umarım sizin de memnun olacağınız bir eğitim süreci yaşarsınız. Bundan sonraki süreçte sizleri hocalarımızla baş başa bırakıyoruz. Yüksek Lisans programının tüm katılımcılara hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER