EBS NEDEN YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİNE DAVA AÇMADI? İŞTE CEVABI

Ramazan ÇAKIRCI şimdiye kadar dava açmamalarının nedenini tweeter da takipçileri ile paylaştı.

EBS NEDEN YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİNE DAVA AÇMADI? İŞTE CEVABI

Ramazan Çakırcı:

“Dava açmak zor bir iş değil. Uygulanması mümkün olmayan yönetmeliğe dava açsanız dava en az 6ay sürer. Davayı kazandığınızda yönetmelik uygulanmaz hale geliyor. Mevcut Yönetmeliğin zaten uygulanması mümkün değil. Davayı kazandığınızda yine nerden bakarsanız bakın yönetmeliğin değişmesi bir yılı bulabilir. Ama biz uygulanması mümkün olmayan yönetmeliğin davaya gerek kalmadan kısa süre içinde değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çabamız bu yöndedir. Yönetici adaylarının haklarının korunması ancak bu şekilde mümkündür.”

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehlika
mehlika - 11 yıl Önce

• Mülakat Eskiden de torpil vardı. "Diğerleri zamanında yaptılar biz de şimdi yapıyoruz.” şeklinde bir yaklaşım, diğerlerinin zamanında yaptıklarını doğru bulmak demektir. "eğer, doğru değildi, zalimlikti!” deniyorsa doğru ne ise onu yapmak lazım. o yaptığında yanlış idi ben yaptığımda doğru olacak, demek mümkün mü? türkiye'de her iki kişiden biri ak partiye oy vermiş. şimdi hangi ak parti milletvekili çıkıp, x'in oyu y'den kıymetlidir, diyebilir? on binlerce yönetici adayı yazılı sınavla atanırken vicdanlar rahattı, bunu herkes iyi bilsin. mülakat, ayırmaya, kayırmaya, ötekileştirmeye müsait bir uygulamadır, vesselam.allah doğrularin yanindadir. yanlış yapanların hak da halk da cezasını vermiştir sandıkta.

YEDİK
YEDİK - 11 yıl Önce

"Hakkaten ya adam doğru söylüyo"Başka şeyler için dava açıyorsunuz ya.Dava sonucu yönetmelik değişikliği ile dava olmaksızın yapılacak yönetmelik değişikliği birbiri ile çelişiyor mu da dava açmıyorsunuz."Merdi kıpti şecaat arzediyor sirkatin söylüyor"

Ahmet
Ahmet - 11 yıl Önce

Yeni yönetmelikte de mülakat kalacak... istedikleri o.. mahkeme olsa oda ellerinden gidebilir.. bindikleri dalı kesmek olmaz.. hatta açılan davalar sonuçlanmadan yönetmeliği değiştirirsek mülakatı kurtarmışta oluruz. iptal kararı önceki yönetmeliğe çıkmış olur.. ne akıllı adamlar değil mi bizlerde safız ya.. hak koruma, adaletli olma ve eğitim birsen bir arada, hep eğitim çalışanlarını düşünüyorlarmış inanalım mı allah aşkına..

SIRADAKİ HABER