DAİMA İLERİYE !

Türkiye Kamusen ve Tük Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un üye sayıları ile ilgili basın açıklaması yaptı.

DAİMA İLERİYE !
 
 
Memur sendikacılığının öncüsü Türkiye Kamu-Sen, 2012 yılında da istikrarlı büyümesini sürdürerek 418 bin 991 üyeye ulaştı.
 
Her türlü zorluk, yalan ve karalamaya rağmen her geçen yıl sürekli büyüyen Konfederasyonumuz, 2012 yılında üye sayısını 24 bin 494 artırdı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk şunları söyledi:  
"Başta kamu görevlilerinin ekonomik, sosyal, demokratik ve hukuki hakları olmak üzere her ortamda Türk memurunun sesi olan Türkiye Kamu-Sen, milletimizin milli ve manevi değerleri konusunda gösterdiği hassasiyet doğrultusunda da çalışmalar ve eylemlerle gündeme damgasını vurmaktadır.
 
Milletimizin her sorununu kendi sorunu olarak gören sendikal anlayışımız, Türk memurunun hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi doğrultusunda faaliyet göstermekten başka bir amaca müsaade etmez. Yalnızca sendikacılık yapmak üzerine kurulu olan bu anlayışımız sayesinde, 20. yılımızda istikrarlı bir büyümeye kavuşarak dev bir organizasyon haline gelen Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak tüm kamu çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.  
 
Bütün olumsuz şartlara rağmen üye sayımızdaki bu yükseliş, kamu görevlilerimizin Konfederasyonumuza olan teveccühünün bir göstergesidir. Yetkiyi hak etmeyenlerin 2012 yılı toplu sözleşme görüşmelerinde kamu çalışanlarına yaşattığı hayal kırıklığı, tüm kamu görevlilerini derinden yaralamıştır. Memurlarımızın toplu sözleşme yapma imkanı olmadığı 2002-2009 yılları arasında yetkili olan Türkiye Kamu-Sen’in, hiçbir siyasi kaygı gözetmeksizin, yalnızca kamu çalışanları adına verdiği mücadeledeki kazanımlar, tüm memurlarımızın bilgisi dahilindedir. Bu kazanımlarla kıyaslandığında tam anlamıyla bir fiyaskoya dönüşen 2012 yılı toplu sözleşme görüşmelerinden sonra, kamu çalışanlarının Konfederasyonumuza olan ilgisinin daha da arttığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İnanıyoruz ki kamu çalışanlarının Konfederasyonumuza olan bu ilgisi, önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek ve Türkiye Kamu-Sen, yeniden yetkili konfederasyon olacaktır.  
 
Memurlarımızın hak ve çıkarları, milletimizin birliği ve dirliği için verdiğimiz çetin mücadelede; destek ve teveccühünü bizlerden esirgemeyen kamu çalışanlarına, temsilcilerimize ve yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Sizlerden aldığımız güç ve destekle Türk memurunun gerçek temsilcisi olarak, kamu çalışanlarımızın haklarını daha da ileri götürmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü gayreti ve kararlığı göstereceğimize söz veriyoruz."
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER