ÇÖZÜM MÜ, ÇÖZÜLME Mİ,İHANET Mİ ?

ÇÖZÜM MÜ, ÇÖZÜLME Mİ,İHANET Mİ ?
    Ülkemiz gündemi, bir kaç aydır; “Açılım, İmralı Görüşmeleri, Çözüm Süreci, Sözde Barış Süreci”teraneleri ile meşgûl edilip gerçekler ters yüz edilmektedir.
    21 Mart 2013,Türk Tarihi’nde “kara bir gün”olarak anılacaktır. Bu tarihte; bölücü terör örgütü Pkk mensupları ve siyasi uzantılarına Diyarbakır şehrimiz teslim edilmiş,bütün şehir  Pkk paçavralarından geçilmez hale gelmiştir. Bütün bu rezalet yetmiyormuş gibi Bebek katili, İmralı Canisi’nin ihanet cümleleriyle dolu mesajı,Türkçe ve Kürtçe okutulup alkışlatılmıştır. “Takke düşüp kel görünmüş”, ihanet belgelenmiştir. AKP İktidarı’nın bilgisi dahilinde yaşatılan rezalet- adeta-  mütareke basını ve medyası görevini üstlenenler tarafından övgü dolu sözlerle Türk Milleti’ne yutturulmaya çalışılmıştır. Teröristbaşı; “Yeni bir Türkiye inşa ediyoruz.” diyerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yok saymıştır.Bölücü terör örgütünün Kandil’deki uzantısı Murat Karayılan da; “Devlet yenilmiştir, bu sebeple görüşmeye razı olmuştur.” diyerek AKP Hükümeti’nin; Türk Devleti’ni düşürdüğü vahim durumu,gözler önüne sermiştir. 
   Gün geçmiyor ki “yeni bir ihanet girişimi”haberi ile sarsılmayalım:TABELÂLARDAN, “T.C.” İBARELERİ KALDIRILIYOR. 
   Başta Sağlık Bakanlığı ve Türkiye’nin en eski bankalarından olan ve kuruluşunda Büyük Önder’in imzası bulunan T.C. Ziraat Bankası’nın bu ifadeyi kaldırması, kamuoyunda büyük tepki toplamıştır.
    Türk Milleti,şu gerçeği çok iyi biliyor: İmralı canisi ve bölücü terör örgütü mensupları, Türkiye Cumhuriyeti’nden rahatsız. Bunu da -her fırsatta- dile getirdiler, getirmeye de devam ediyorlar.  Çünkü; Türkiye Cumhuriyeti, üniter ve milî bir devlettir.
    Buradan Hükümet yetkililerine soruyor ve acilen cevap bekliyoruz: Sizler de mi Türkiye Cumhuriyeti’nden rahatsızsınız ? Tabelâlardan T.C. ibarelerinin kaldırılması, bilginiz dahilinde mi gerçekleşiyor ?  “Açılım zırvası” ile başlayan süreçte; bölücü çevrelerle yapılan pazarlığın gereği olarak mı  T.C.ibareleri, tabelâlardan kaldırılmaktadır?
     Son söz:  “….MEMLEKETİN DAHİLİNDE İKTİDARA SAHİP OLANLAR; GAFLET,DALÂLET- HATTA-HIYANET  İÇİNDE  OLSALAR…HATTA,BU İKTİDAR SAHİPLERİ; ŞAHSÎ ÇIKARLARINI,DÜŞMANLARIN SİYASÎ EMELLERİYLE BİRLEŞTİRSELER …”   DE  TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ SONSUZA KADAR KORUMAK, SAVUNMAK VE YAŞATMAK  BİRİNCİ GÖREVİMİZDİR .
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !           09.04.2013
        
 
 Ali BENLİ
Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi,
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı    
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER