BİZ GENÇLİĞİMİZDEN BERİ 'ALLAH DİYENLERİ' SIRTIMIZDA TAŞIDIK.YİNE TAŞIRIZ...

BİZ GENÇLİĞİMİZDEN BERİ 'ALLAH DİYENLERİ' SIRTIMIZDA TAŞIDIK.YİNE TAŞIRIZ...
     Türk Eğitim-Sen in Antalya da devam eden,Şube Yönetim Kurulları istişare toplantısı açılış konuşmasında,Genel Başkan İsmail Koncuk özetle şunları söyledi.

     Hükümet Dersanelerin kapatılmasına bir gerekçe bulamıyor ama bir kere başbakan kapatacağız dedi diye Milli Eğitim Bakanı dahil bütün yetkililer inanmasalarda Başbakanın lafının altını doldurma gayretindeler ve geri adım da atmadılar…Ocak ta yasa nasıl çıkar bilinmez ama nihayetinde 2 yıl içinde kapatılmasın akarar verilmiş görünüyor..
      Cemaat mensupları olarak yıllarca bu iktidarı sırtınızda taşıdınız,bunun bedeli de fişlenmek oldu..fişlemeye 2004 te başlamışlar ama 2010 dan bu yana devam etmiş…Cemaatten 7 kişi birleşip kurban için dana ya girmişler,bunlar onları da fişlemiş.Biz gençliğimizden beri "Allah diyenleri" sırtımızda taşıdık.Yine taşırız.TeşkilatIımız buna muktedirdir.

     Bu iktidara, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde bir vize daha verilirse "devlet memuru” yok demektir. Devlet memuru yerine,kamuda çalısan işçi ve memuru aynı statude değerledirip,esnek istihdam modeli adı altında sözleşmeli çalışan modeline hazırlık yapılıyor.Devlet memuru olarak buna dikkat etmeli ve dikkat çekmeliyiz.Kazanılmış haklarımızdan ödün vereceğimiz düşünülüyorsa yanılıyorlar.

    Butun bunların önüne geçmenin yolu örgütlenmektir. Ancak,sarı sendikaları etkili kılarsanız,bütün hakları kaybedersınız..sarı sendikacılık anlayısı,kamu çalışanlarına çok zarar veriyor.


www.kamudan.com  özel
Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER