BAKMAK YETMEZ GÖRMEK GEREK ! BİR ÖZRÜ BULUNMAYAN HERKES EYLEME DAVETLİ !

Yer Değiştirme Mağdurları ve Norm Fazlalıkları İçin 29 Ağustos’ta MEB Önündeyiz!

BAKMAK YETMEZ GÖRMEK GEREK ! BİR ÖZRÜ BULUNMAYAN HERKES EYLEME DAVETLİ !
Milli Eğitim Bakanlığı Mayıs 2009 Zorunlu Hizmet Affından başlayarak, 4+4+4 eğitim sistemine uzanan süreçten, kaldırılan il emrine kadar Milli Eğitim Bakanlığı’nın her reformu (?) bizleri YENİDEN perişan etmiştir.

Zorunlu hizmet affıyla Doğuda çakılı kalan öğretmenler, Yer değiştirme başvurusu yapması engellenen öğretmenler, Sağlık özrüne rağmen yer değiştiremeyenler, Allah’ın emriyle evlenip bakanlık zoruyla ayrılanlar, Depremzede olmaları yetmezmiş gibi bir de MEB-ZEDE olanlar, Eğitim özründen yer değiştirme hakkı elinden alınanlar, Değişen sistemle norm fazlası olup göçe zorlananlar olarak hepimiz,  BU ZULÜM YETER DİYOR, EYLEME GİDİYORUZ!

Katılmamak için BİR ÖZRÜ BULUNMAYAN tüm eğitim sendikalarımız, sendikalı sendikasız tüm mağdur öğretmenler bu eyleme çağrılıdır.

Anadolu Eğitim Sendikası MYK ve Teşkilatları

Yer: MEB Önü

Tarih: 29 Ağustos 2012 Çarşamba

Saat: 11:00

Üyelerimiz için toplanma yeri ve saati:  Genel Merkez Önü (Hanımeli Sokak 28/3 Sıhhıye Ankara), 10:00

Numaralı gözlük postalamanız için kargo adresimiz: Anadolu Eğitim Sendikası PTT Kargo Kızılay Şube/ANKARA

Önemli Not:

“BAKMAK YETMEZ, GÖRMEK GEREKEylem Teması kapsamında tüm öğretmenlerimizden aşağıdaki adresimize numaralı gözlük kargolamalarını istiyoruz.

Mağdur öğretmenler eyleme katılım bilgilerini, soru ve sorunlarını, kişisel mektuplarını ' ); //--> [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir "> [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir "> ' ); //--> [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir "> [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresimize gönderebilirler. Mektuplarda isim bilgisi şart değildir. (Bu mektupların tamamı arşivlenecek, numaralı gözlük eylemini takiben bakanlığa teslim edilecektir.)

http://www.facebook.com/events/352024181543193/

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER