AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKKINDA İKİNCİ KEZ SUÇ DUYURUSU

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKKINDA İKİNCİ KEZ SUÇ DUYURUSU
Görevden alınan Okul ve Kurum Müdürleri 4 Mart 2016 tarihinde
mahkeme kararına rağmen göreve iade edilmedikleri için İl Milli eğitim Müdürü Pervin TÖRE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZMEN ve diğer yetkililer hakkında, suç duyurusunda bulunmuştu.
        Yapılan şikayetlere ilişkin ön inceleme ve soruşturmalar halen devam etmektedir. Bu soruşturmalar devam etmekte iken Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE  Eğitim Bir Sen tarafından düzenlenen toplantıda ‘Türkiye'de görevden alınan okul müdürlerinden geriye dönmeyen tek il biziz. Şu anda mahkemelerde görevimi kötüye kullandığımdan dolayı suç duyurusu yapıyorlar. Gerek paralel yapının açtığı davalar, gerekse bu arkadaşların açtığı davalar bizim onurumuzdur. Bu tür davalar bazı kişilerin onuru olur. Benim de onurumdan biri bu açılan davalardır’ demiş ve Türkiye'de Eğitim Bir Sen'de görev alan ilk bayan yönetici olduğunu, Eğitim Bir Sen'li olmanın büyük mutluluk olduğunu, Aydın'da Eğitim Bir Sen çatısı altında toplanan ve bu davaya emeği geçen, bu davanın aşığı olan tüm çalışma arkadaşlarına emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine eklemiştir.
 
Aydın İl Milli Eğitim müdürü Pervin Töre yaptığı açıklamada görevinden alınan ve mahkeme kararlarına istinaden geri döndürülmeyen okul müdürlerini kastederek Ünvanı makamı önemsediğimizi ,vazgeçmediğimizi, unvan ve makamdan güç aldığımızı ifade ederek ve toplum önünde bu tür yakıştırmalarda bulunarak  onur şeref ve saygınlığımıza saldırmıştır.Pervin Töre şahsımızın onur ve saygınlığını rencide ederken aynı zamanda kendisini şikayet eden okul müdürlerini  terör örgütü olduğu ilan edilen paralel yapı ile yan yana anmış adeta kendisini şikayet eden okul müdürlerini de suç örgütü olarak lanse etmiştir.
Hak, hukuk tanımayan ve yaptığı hukuksuzluklarla iktidara yaranmaya çalışan, Aydın Milli Eğitim Müdürlüğünün gelmiş geçmiş en politize olmuş milli eğitim müdürü olan Pervin Töre hakkında  yeniden  suç duyurusunda bulunulacaktır. Kamu oyuna saygı ile duyurulur.
 
MAĞDUR EĞİTİMCİLER ADINA
AVUKAT : RAMAZAN AKER
Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER