UÇAKLAR DA ÖĞRETMENE İNDİRİMLİ

Türk Hava Yolları tüm öğretmen ve öğretim görevlilerine 31 Ocak 2013 tarihinden 28 Şubat 2013 tarihine kadar yurtiçi uçuşlarında %25 indirim kampanyası başlatmıştı.

UÇAKLAR DA ÖĞRETMENE İNDİRİMLİ
Türk Hava Yolları tüm öğretmen ve öğretim görevlilerine 31 Ocak 2013 tarihinden 28Şubat 2013 tarihine kadar yurtiçi uçuşlarında %25 indirim kampanyası başlatmıştır.
Kampanyadan öğretmenlerimizle birlikteseyahat edecek yakınları da yararlanacaktır.
Türk Hava Yolları'ndan Omuzlarında Yükseldiğimiz Öğretmenlerimize Özel %25 İndirim. Son gün 28Şubat.
Türkiye'nin Havayolu Türk Hava Yolları'ından Türkiye'nin öğretmenlerine özel kampanya: Tüm Öğretmen ve Öğretim Görevlilerimiz 31 Ocak - 28 Şubat tarihlerindeki yurt içi uçuşlarında %25 indirimden yararlanıyor.

Kampanya Detayları:

Öğretmen indirimi kampanyası 28 Şubat 2013 tarihine kadar yapılan uçuşlar için geçerli olacaktır.
Öğretmen İndirimi kampanyası kapsamında öğretmen ve birlikte seyahat eden yakınlarına Ekonomi ve Business Class Esnek ücretlerden % 25 indirim uygulanacaktır. Promosyon sınıfı ücretlerde bu indirim geçerli olmayacaktır.
Kampanyadan tüm Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenleri ve YÖK'e bağlı üniversite öğretim görevlileri yararlanabilecektir.
Öğretmen İndirimi” kampanyasından aile bireyleri de yararlanabilecektir. İndirimden aile bireylerinin de yararlanılabilmesi için rezervasyonda en az bir öğretmen olmak zorundadır.

Kampanya kapsamında -bebek hariç- 5 kişilik rezervasyon yapılabilir. “Öğretmen İndirimi” kampanyası bebek ücretlerinde geçerli değildir.

Kampanya kapsamında yapılacak rezervasyonda tüm yolcu soyadları aynı olmalıdır. Çift soyad kullananların aileden farklı olan soyadlarını “İsim Hanesi'ne” yazmaları gerekmektedir. Örn: Yolcu Adı/Soyadı: Ayşe YILMAZ DEMİR , webde giriş için “Adı” hanesine: Ayşe Yılmaz “Soyadı” hanesine: DEMİR yazılması gerekmektedir.
Kampanya tüm yurt içi  -Türk Hava Yolları & AnadoluJet - seferlerinde (direkt veya aktarmalı)  geçerlidir.

Kampanya kapsamında alınan biletlerde indirim uygulanan seyahat sınıfının / ücretin kısıtlamaları/kuralları geçerli olacaktır.

Biletleme esnasında “Esnek Ücret” seçildiğinde indirimli ücret “Ücret Sayfası”nda görüntülenecektir.
Öğretmen indirimi ile bilet satın alan öğretmenlerimiz, öğretmen kimlik kartlarını uçuştan önce yanlarında bulundurmalıdır.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER