ÖĞRETMENLERİN MAAŞLARINA İYİLEŞTİRME Mİ GELİYOR ?

Öğretmenlerle arasının nasıl olduğunun sorulması üzerine Avcı, iletişimde her zaman sorunların yaşanabileceğini ancak bunların iyi niyetle aşılabileceğini söyledi.

ÖĞRETMENLERİN MAAŞLARINA İYİLEŞTİRME Mİ GELİYOR ?

 

Öğretmenlerle iyi diyaloğunun olduğunu, bunun karşılığını da öğretmenlerden almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Avcı, ''Aramız iyidir, daha da iyi olacak inşallah. Tabii kuru kurumuhabbet de yetmez. Öğretmenlerimizin şüphesiz maddi koşullar bakımından beklentilerinin olduğunu biliyorum, bunlar haklı beklentiler. Dolayısıyla belli bir hesap kitap içinde bu beklentiler için benim elimden gelen ne varsa bunları yapmak istiyorum'' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
cevap
cevap - 11 yıl Önce

gelmiyor

murat
murat - 11 yıl Önce

evet sayın avcı da biliyor seçimlerde mevcut iktidar partisine en çok oyu imamlar ve arkasından ısmarlama adrese teslim sendikanın üyeleri vasıtasıyla gece gündüz demeden propaganda yapacaklar. hazırlık olmalı. ha birde tabi malum sendika biraz güven tazelemesi gerekecek

eser
eser - 11 yıl Önce

Allah aşkına yani siz bari bu haberleri yapmayın.İnsanları oyalamaktan dalga geçmekten sıkılmadınızmı

ayhan
ayhan - 11 yıl Önce

hükümet yerel seçim öncesi mutlaka öğretmenlere bir zam verecek ama bu zam akp yi kurtaramayacak.yerel seçimlerde oldukça fazla oy kaybedecekler.

SIRADAKİ HABER