MEMURLARA BÜYÜK FIRSAT !

Memur-Sen ile Türk Hava Kurumu Üniversitesi arasında master programı protokolü imzalandı.

MEMURLARA BÜYÜK FIRSAT !
Memur-Sen üyeleri, çalışanları, eş ve çocukları ile Memur-Sen tarafından uygun görülecek diğer kişiler, Memur-Sen, Meridyen Eğitim Merkezi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile yapılan eğitim işbirliği protokolü ile Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans yapma ve üniversitenin sürekli eğitim merkezi bünyesinde sertifika ve seminer eğitimlerinden yararlanma imkânına kavuştu.
Memur-Sen Genel Merkezinde Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban ve Meridyen Eğitim Merkezi Genel Müdürü Rıdvan Akovalı arasında imzalanan eğitim işbirliği protokolünden Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri ile eş ve çocukları, Memur-Sen çalışanları ile Memur-Sen tarafından uygun görülecek diğer kişiler yararlanabilecekler. Anlaşma ile Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesindeki enstitülerde Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans programları ve üniversitenin sürekli eğitim merkezi (YAGEM) bünyesinde sertifika ve seminer eğitimlerinden yaralanma imkanı sağlanmış oldu.
 
MASTER ALANLARI
Anlaşma kapsamında Eğitimciler için Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme, Yönetim Organizasyon, sağlık çalışanları için Sağlık Kurumları İşletmeciliği başta olmak üzere sendikalardan gelecek taleplere göre diğer alanlarda açılacak Yüksek Lisans programları ile üniversite bünyesinde açılacak olan sertifika, seminer ve diğer eğitim programlarına kabul edilenlerin öğrenimleri, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin kampüslerinin bulunduğu Ankara, İzmir ve Eskişehir illerinde gerçekleştirilecektir.
Konuyla ilgili ayrıntı bilgiye http://www.memursenakademi.com/ adresinden ulaşılabilir.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet şahin
ahmet şahin - 12 yıl Önce

ebs bunlarla uğraşacağına bizim alan değişikliği mağduriyetimizle uğraşsın. alan değişikliği 1.5 maddesi mağdurları destek bekliyor.

Yorumcu
Yorumcu - 12 yıl Önce

Memur sen üyesiyseniz yüksek lisans veya başka bir şeye ne gerek var ki? Zaten tüm yollar sadece onlara açık değil mi?

SIRADAKİ HABER