KAYMAKAMDAN, ÖĞRETMENLERE AĞIR SÖZLER

Ağlı Kaymakamı Adnan Şen'den, öğretmenlere ağır sözler!

KAYMAKAMDAN, ÖĞRETMENLERE AĞIR SÖZLER
 
Ağlı Kaymakamı Adnan Şen 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Ağlı'da düzenlenen programda yaptığı 15 dakika süren tebrik konuşmasında öğretmenlere hiç beklemedikleri şekilde bir tepki gösterdi.
 
Konuşmasında; öğretmenliği düzgün yapmadıklarını, çalışmalarından hiç memnun olmadığını, çalışmalarında İstanbul'da ki herhangi bir okulda ki başarıyı niçin yakalayamadıklarını ve saat 8.00'da gelip 15.30'da gittiklerini bu yüzden aldıkları paranın haram olduğu şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca Kendisinin Geometriyi dahi dershaneden öğrendiğini ifade etti. Bu açıklamalar karşısında şok olan fedakarca çalışan öğretmenler, övgü bekledikleri bugünde hiç beklemedikleri ve hak etmedikleri bir tepkiyle karşılaştılar.
 
Bu öğretmenlerimizden bu günden sonra başarı beklemek uygun olmasa gerek. Bütün ülkenin eğitim sorunlarını bir ilçenin öğretmenlerine yükleyen Kaymakam Adnan Şen; bu tavrıyla ilçede ki eğitimin seviyesini artırma konusunda ne kadar başarılı olabilecek ilerleyen zamanlarda takip edeceğiz. (kastamonubeyazhaber)
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih YAZICI
Fatih YAZICI - 11 yıl Önce

Sayın Kaymakamım kusura bakmayın kafama takıldı.Böyle başarılı bir evlat yetiştirmeyi Babanız da dershanede öğrenmiş olabilir mi acaba?

grcnük
grcnük - 11 yıl Önce

kaymakam beyin genele konuşması yanlış olmuş ancak meslek içerisinde zaman dolduran maaş almak için mekan belirleyen öğretmenlerde yokdeğil.Kaymakam bey kral çıplak demiş.Okulların disiplinden uzak olduğu dershanelerin büyük bir eksikliği doldurduğunu da haykırmış.

murat
murat - 11 yıl Önce

adam olması için bi öğretmenden okkalı bir tokat yemiştir de kaymakam olmuş. iki tokat yeseymiş vali olurmuş.

Civan Mert
Civan Mert - 11 yıl Önce

Bu kaymakam Cemaat kokuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

AKAY
AKAY - 11 yıl Önce

GRCNÜK e cevapOkulladisiplinden uzak olduğu dershanelerin büyük bir eksikliği doldurduğunu da haykırmış. cümlesındekı dısıplın olayına gelınce:Bu gün öğrenciyi sevsen suc sevmesende suç.ders anlatırken konusan öğrenciye sus konuşma ders anlatıyom desen o öğrenci velisi yarın ıdareye soyle şikayet edıyor Öğretmen bırıcık oğlumun moralını bozmuş pekı bu nasıl olacak veliyı kım dısıplıne edecek örnek sınıfda matematıkden 100 alan öğrencı yı alkışlatmayan öğretmende şöyle şikayet edılıyor cocuğumu sınıfda neden alkışlatmadın.))))daha cok buna benzerleri.Dershaneler cok yanlış ve eksık eğitimin sonucudur yani öğretmenlerin sucu değıl .Bakınız siz bile sucluyonuz.Öğretmenler bugün tiken üstünde okula gelip gidiyor bu böyle biline

sefa delice
sefa delice - 11 yıl Önce

kaymakam beyin haklılık payı da var

seda
seda - 11 yıl Önce

tebrik ederim sayın kaymakamımozı.öğretmenlik kutsal meslektir.okula giddip hiç ders anlatmayan bazı öğretmenler atancak diye diğer fakülteler mağdur ediliyor oh ne ala memleket.kendileri günaha girmişler bizede burda günah işetiyolar.giiğer kpss adayları hiç hazırlanmasınlar sayın başbakanım açıklama yapsında milletin çktiği emek sıkıntı bosa gitmesi.herkes fedakarlık yapıyor gazetilerde olayı iyice dramatikleştiriyor.herkesin yapamadığnı kaymakamımız yapmış canı gönülden kutluyorum.okdar sağlam eğitim olsa sistem bu kadar bozuk olmasadersanelere ihtiyaç kalmazdı.millet enayide mi dersanlare para vercek.buda öğretmelerimizin eksiklikleri devete girdik bitti diyolar.ne yaparsan yap öğretmenlere yaranılmıyor

rukiye payal
rukiye payal - 11 yıl Önce

dershanelerin kapanmasını istemiyoruz.


SIRADAKİ HABER