İSTANBUL DA AÇIĞA ALINAN 606 ÖĞRETMEN GÖREVE DÖNÜYOR ...

Açığa alınan öğretmenlerin görevlerine dönme işlemleri başladı. İzmir’de açığa alınan öğretmenlerden 149 öğretmen, İstanbul’da 606 öğretmen, Ağrı’da 16 öğretmen görevlerine iade edildiler. Öğretmenlere tebliğin bugün yapılması ve gün içinde göreve başlamaları bekleniyor...

İSTANBUL DA AÇIĞA ALINAN 606 ÖĞRETMEN GÖREVE DÖNÜYOR ...

Açığa alınan öğretmenlerden 771 öğretmen görevine iade edildi

İstanbul’da açığa alınan öğretmenlerden 606 öğretmen, İzmir’de yürütülen soruşturmalar neticesinde açığa alınan öğretmenlerden 149 kişi, Ağrı’da ise 16 öğretmen görevlerine iade edildi. Toplamda 771 öğretmenin görevine iade edildiği açıklanırken öğretmenlerin göreve iade edilme işlemlerinin bugün tamamlanarak aynı gün içerisinde görevlerine başlamaları bekleniyor. 

149 ÖĞRETMEN GÖREVE DÖNÜYOR

149 öğretmenin İzmir’de göreve iade edildiği bugün göreve başlayacakları belirtilirken 54 öğretmen hakkında uzaklaştırma süresinin iki ay daha uzatıldığı açıklandı. İstanbul’da görevlerine iade edilen 606 öğretmenin de en geç pazartesi günü, Ağrı’da görevlerine iade edilen öğretmenlerin de bugün görevlerine başlamaları bekleniyor. FETÖ soruşturması kapsamında İzmir’de, Ağrı’da, İstanbul’da açığa alınan öğretmenlerin iade kararlarının bugün veya en geç pazartesiye kadar öğretmenlere tebliğ edilmesi ve göreve başlamaları bekleniyor. 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER