HÜSEYİN ÇELİK'TEN ÖĞRETMENLERİ UMUTLANDIRAN MESAJ !

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik Twitter hesabından öğretmenleri birazda olsun umutlandıran mesaj attı.

HÜSEYİN ÇELİK'TEN ÖĞRETMENLERİ UMUTLANDIRAN MESAJ !

Herkese iyi günler diliyorum.Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Eş durumundan tayin bekleyen öğretmen arkadaşların talep ve beklentilerini ,söz verdiğim gibi, Sayın Başbakan'a arz ettim. Ailenin bütünlüğü meselesinde çok duyarlı olan Sayın Başbakan'ın konuyla ilgileneceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Eminim ki Sayın Başbakan'ın da devreye girmesiyle, öğretmenlerimizin talepleriyle MEB'in ihtiyaçlarının örtüşeceği bir çözüm bulunacaktır.

 FEN EDEBİYAT MEZUNLARINA ÇAĞRI YAPTI

Benim Milli Eğitim Bakanlığım döneminde, Edebiyat ,Fen ve Fen-Edebiyat Fakülteleri ile ilgili birçok iyileştirme yapmağa çalıştım. Ancak bu çabalarımın çoğu başında Kemal Gürüz ve Erdoğan Teziç'in bulunduğu YÖK ve Danıştay'ın işbirliği ile sabote edildi. Bildiğiniz gibi, bir üniversitenin kurulması için gereken asgari 3 fakülteden birisi mutlaka Fen-Edebiyat olmak zorunda idi. Bundan dolayı ihtiyaçtan çok fazla Fen-Edebiyat Fakültesi kuruldu. Söz konusu kuralı Kanunda değişiklik yaparak kaldırdık. İİBF mezunlarına yaptığım çağrıyı Fen-Edebiyat mezunlarına da yapıyorum. Organize olur da bana temsilcilerinizi gönderirseniz ilgilenirim.

İşte o tweet;

 
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER