BİNLERCE MEMURA YOL GÖRÜNDÜ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda çalışan memurlara ‘rotasyon şoku’. Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ni değiştiren bakanlık, Türkiye’yi 4 çalışma bölgesine ayırdı.

BİNLERCE MEMURA YOL GÖRÜNDÜ

Müdürler, daire başkanları ile üst yöneticiler hariç tüm memurlara, her bölgede çalışma zorunluluğu getirildi. Ağrı, Batman, Bingöl, Ardahan gibi 15 ilin yer aldığı 4. Bölgede çalışma süresi 3 yıl olurken; 3. Bölgede çalışma süresi 4 yıl; 2. Bölgede çalışma süresi 5 yıl ve 1. Bölgede çalışma süresi 7 yıl oldu.

Birinci bölgede zorunlu çalışma süresini dolduran ve dördüncü bölge hizmetini henüz yapmamış olan personelin sonraki hizmet bölgeleri dördüncü bölgeden başlamak üzere yukarı doğru şeklinde olacak. 

İşte Bakanlığın belirlediği 4 hizmet bölgesi şu illeri kapsıyor: 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET
AHMET - 11 yıl Önce

BUNLAR ANKARADA OTURUP ROTOS YON UYGULAMALARLA OLMAZ MEMUR GİBİ YAŞAMALI EŞEKTEN DÜŞENİN HALİNİ EŞEKTEN DÜŞEN ANLAR ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI ONA GÖRE BORÇLANI VAR ÇOCUKLARIN OKULARI EĞİTİMİ BORÇU DERDİ OLANI VAR BU KARAR ÇIKARKEN NEDEN ORMAN MUHAFAZA MEMURLARINA SENDİKALRLA BİRLİKTE KONUŞUP SÖYLENMİYOR SENDİKA BAŞKANI NİYE MÜDÜRLERDEN ŞEFLERDEN OLURSA ORMAN MUHAFZA MEMURLARI ROTOSYON ÇIKAR

SIRADAKİ HABER