4/C'LİLER BAŞBAKAN'A GİDİYOR

Özelleştirme mağduru binlerce 4/C’li sözleşmeli çalışan, bugün itibariyle kadro taleplerini içeren mektupları Başbakan Erdoğan’a faks ve posta yoluyla göndermeye başladı.

4/C'LİLER BAŞBAKAN'A GİDİYOR
 

 

 

Ankara’daki 4/C’lilerden oluşan bir heyet ise ellerinde taleplerini içeren mektuplar ve çiçek buketiyle Başbakan Erdoğan’ın makamına çıkarak, taleplerini yüz yüze Başbakan Erdoğan’a iletecek.

 

Türkiye genelinde Özelleştirme mağduru 23 bin 4/C’li sözleşmeli çalışandan 5 bini bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesi amacıyla taleplerini içeren mektupları faks ve posta yoluyla Başbakanlık makamına göndermeye başladı. Mektuplarında, kadro talepleri ve özlük haklarına ilişkin taleplerine yer veren 4/C’liler, mektupta yaşadıkları zorlukları bir bir anlattı.

 

Geçtiğimiz günlerde kadro sorunu konusunda yeteri kadar faaliyette bulunmadıkları gerekçesiyle bağlı bulundukları sendikalardan da istifa eden 4/C’liler, bu sorunu kendileri çözmek amacıyla kolları sıvadı. İlk etapta Başbakan Erdoğan’a faks ve posta yoluyla taleplerini içeren mektupları göndermeye başlayan 4/C’lilerden oluşan bir heyet ise, Başbakan Erdoğan’ın makamına çiçek buketi ile çıkarak Başbakan’dan kadro sorununu çözmesi için ricada bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER