ÖZEL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ PERSONEL ARIYOR!

Türkiye’nin yatak kapasitesi itibariyle en büyük özel hastanelerinden biri olan Medipol Üniversite Hastanesi Bağcılar’da hasta kabulüne başladı. “Lise mezunu olan herkese burada iş alanı var” diyen Başhekim Prof. Dr. O. Gazi Yiğitbaşı, hekimden, veri girişi yapacak elemana kadar çok sayıda personel alacaklarını söyledi.

ÖZEL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ PERSONEL ARIYOR!
Yatak kapasitesi itibariyle Türkiye’nin en büyük özel hastanesi olan Medipol Üniversite Hastanesi Bağcılar’da hasta kabulüne başladı. Bağcılar Belediyesi faaliyet bültenine konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gazi Yiğitbaşı, 450 kişinin istihdam edildiğini, toplam istihdamın ise bin 500 kişi olacağını söyledi. “Her branşta personel alıyoruz” diyen Yiğitbaşı, “Mesela hekim alıyoruz, hemşire alıyoruz. Yardımcı sağlık personeli, teknisyen alıyoruz. Hasta hizmetlerinde, hasta kabul veri girişi yapacak elemanlar alıyoruz. Hostes, hasta danışmanı dediğimiz personel alıyoruz. Lise mezunu olan herkese burada iş alanı var” dedi.
Hastanenin 60 farklı branşta hizmet verdiğini ifade eden Yiğitbaşı, buraya gelen bir hastanın başka bir hastaneye sevk edilmeyeceğini söyledi. Günlük olarak 5 bin hasta kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Yiğitbaşı, hastanenin 470 yatak kapasitesi ile Balkanlar ve Ortadoğu’daki en büyük özel hastane olduğunu vurguladı. “Gerçekten bu evsafta hastane bu bölgede yok” diyen Yiğitbaşı, “Bu bölge derken, Ortadoğu’yu, Türki cumhuriyetleri, Balkanları da kastediyorum. Bu bölgelerde özellikle onkolojide, dişte, organ naklinde hizmet verebilecek hastaneler yok. O açıdan çok iddialıyız. Hastanemizin yüzde 30 kapasitesinin bu bölgelerden gelecek hastalara hizmet vermesini bekliyoruz” diye konuştu.
Hastanede çalışmak isteyen, www.medipolmega.comadresinden form doldurarak iş müracaatında bulunabilir.
Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 12 yıl Önce

dopando takota
dopando takota - 12 yıl Önce

waaaay bu iş tam benlik

SIRADAKİ HABER