DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK !

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 9 doçent alacak.

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ  ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK !
 Rektörlük'ten yapılan açıklamaya göre, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı'nda iki, Fen Edebiyat Fakültesi'nin Biyoloji Bölümü Genel Biyoloji, Fizik Bölümü Atom ve Molekül Fiziği, Kimya Bölümü Analitik Kimya ana bilim dallarında birer doçent görevlendirilecek.  Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü'nün Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ile Beyin ve Sinir Cerrahisi ana bilim dalları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Ana Bilim Dalı, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü İnşaat Teknolojisi Ana Bilim Dalı'nda birer doçent istihdam edilecek.
 Öğretim üyeliğine müracaat edecek adayların, DPÜ Senatosu kararıyla kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) onaylanan “Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi”nde aranan ilke ve kriterleri sağlaması, Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki koşullara sahip olması gerekiyor.
 Adaylar, gerekli belgelerle 30 Ekim günü mesai bitimine kadar DPÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na şahsen başvuracak. Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin “www3.dpu.edu.tr” web adresinden ulaşılabiliyor.
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER