VEZİRKÖPRÜ BELEDİYESİNDE BEKLENEN SÖZLEŞME İMZALANDI ...

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYESİNDE BEKLENEN SÖZLEŞME İMZALANDI ...
04 Nisan 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6289 sayılı Kanunun 22.maddesi ile 4688 sayılı Kanunun 32. maddesi hükmü gereğince, Vezirköprü Belediyesinde sözleşme imzalandı. Vezirköprü Belediye Başkanlığında çalışan 55 kamu görevlisinin ekonomik ve sosyal seviyelerini yükseltmek, onları belirli bir refah seviyesine kavuşturarak ve özellikle çalışma performanslarını artırmak amacıyla 5393 sayılı Belediye Kanunu çerçevesinde Belediye meclisinin Belediye Başkanına vermiş olduğu yetkiye istinaden, Vezirköprü Belediyesinde yetkili olan sendikamız Türk Yerel Hizmet Sendikası adına, Sendikamızın İşyeri Temsilcisi Tuncay ERDEN, Samsun Şube Başkanı Cemal KASA, Genel Teşkilat Sekreteri Mustafa YORULMAZ ve Genel Sekreter Yusuf Bahri KAPUSUZOĞLU ile Belediye Başkanımız İbrahim Sadık EDİS arasında imzalanan ve 15 Aralık 2012 tarihinde başlayıp, 15 Mart 2014 tarihinde sona erecek şekilde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi yapılarak Devlet Memurlarının maaşlarında aylık 275 TL.lik bir iyileştirme yapılmıştır.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis Yapılan bu sözleşmenin Belediyemize ve Personelimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Genel Sekreter Bahri Kapusuzoğlu ise yapılan bu sözleşmenin gerek Vezirköprü İlçemize gerekse Belediyemize hizmet olarak geri döneceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çalışan arkadaşlarımız bu jestin altında kalmayacak, gösterecekleri performans ile bunu ispatlayacaklardır dedi. Daha sonra günün anısına Sayın Belediye Başkanına sendikamızın plaketi takdim edilmiştir.
Sözleşme imza töreninde Mali Hizmetler Müdürü Serap Kalaycı ile Yazı İşleri Müdürü Eyüp Özcan da hazır bulundu.
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER