UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ.

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ.
  
    Ebediyete uğurlayışımızın 76. Yıldönümünde, Ülkü ve İman Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u; rahmet, minnet ve şükran duygularıyla  anıyor; ruhu şâd, mekanı cennet olsun! diyoruz.
    Büyük Türk Milleti’nin , ateşle imtihan edildiği bir dönemde; Milletimize ümit aşılayan mısraların yazarı Mehmet Âkif ERSOY, kadirşinas her Türk’ün gönlünde taht  kurmuştur. Zulmü alkışlamayıp zalimi asla sevmeyen Âkif, örnek bir şahsiyettir.
     Türk Milleti ve Türkiye  Cumhuriyeti Devleti’ne karşı hain saldırıların yoğunlaştığı günümüzde, Mehmet Âkif’in; “…Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz./ Bu yol - ki - Hakk yoludur; dönme bilmeyiz, yürürüz…”diyen gür sesine o kadar muhtacız ki … Âkif’in tavrı, Âkif’in duruşu; Türk Milleti’ne yakışan bir tavır ve duruştur.      
      Kahraman Ecdadımıza lâyık torunlar olup onların kemiklerini sızlatmamak istiyorsak millî ve mânevi değerlerimize sahip çıkıp bu değerlerimizin içlerini boşaltmaya yönelik her türlü saldırıya anında - misliyle - karşılık vermeliyiz.
     Türkiye Kamu-Sen Mensupları olarak bütün dünya şu “değişmez gerçeği”çok iyi bilsin ve ona göre -yeniden- durum değerlendirmesi yapsın istiyoruz: Tarihimizin “en buhranlı, en zor dönemleri”nde bile kahramanlık destanları yazan Büyük Türk Milleti; hainlere asla fırsat vermeyecek, ihanet çemberlerini bir bir parçalayacaktır. “…Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar; gaflet,dalâlet hatta hıyânet içinde olsalar….” bile Türk Devleti ve Türk Milleti’ne yönelik hain saldırıları gerçekleştiren ve bunlara taviz verenler - er ya da geç - “tarihî hesaplaşma”dan kaçamayacaklardır. TÜRK’E KEFEN BİÇENİN, ÖLÜMÜ KORKUNÇ  OLACAKTIR.  
      Bu duygu ve düşüncelerle Mehmet Âkif ERSOY’u ; “ hayır duaları ve Fatihalar”la yâd ediyoruz.
      Saygılarımızla !...        28.12.2012
 
                                                                                    Ali BENLİ
                                                           Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi,
                                                                     Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı
                                                               
Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER