TÜRK YEREL HİZMET-SEN HAZIRLIK EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

TÜRK YEREL HİZMET-SEN  HAZIRLIK EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu 22 Eylül 2013 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı öncesi 16-19 Eylül 2013 tarihleri arasında "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Hazırlık Eğitimi" düzenleyeceklerini açıkladı.
 
Genel Başkan açıklamasında;
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Merkezi tarafından Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Hazırlık Eğitimi 18-22 Ocak 2010, ikincisini 13-17 Eylül 2010 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Hazırlık Eğitimi yine Kızılcahamam’da üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşmişti. Burada düzenlenen Eğitim Seminerlerine katılan üyelerimiz yapılan sınavlarda üstün başarılar sağlamıştı.
 
22 Eylül 2013 tarihinde yapılacak olan 2013 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı öncesi Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Hazırlık Eğitimi düzenlenmiş, ancak; tüm ısrarlarımıza rağmen İl Özel idaresi personelleri eğitim seminerine dahil edilmemiştir. Bunun üzerine Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Hazırlık Eğitimi konusunda ilkleri gerçekleştiren ve büyük bir tecrübe sahibi olan sendikamız, bu sene İl özel İdaresi ve Belediye personelleri için  “16-19 Eylül 2013” tarihleri arasında Ankara’da Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi M.Zeki Ayhan Toplantı Salonunda Eğitim Semineri düzenleyecektir.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER