Türk Sağlık-Sen: İlansız Memur Atamaları Yapılıyor

Türk Sağlık-Sen bazı illerde il içi atamaların ilansız yapılması üzerine Sağlık Bakanlığına bir başvuru yaptı Türk Sağlık-Sen bazı illerde il içi atamaların ilansız yapılması üzerine Sağlık Bakanlığına bir başvuru yaptı.

Türk Sağlık-Sen: İlansız Memur Atamaları Yapılıyor
Türk Sağlık-Sen bazı illerde il içi atamaların ilansız yapılması üzerine Sağlık Bakanlığına bir başvuru yaptı Türk Sağlık-Sen bazı illerde il içi atamaların ilansız yapılması üzerine Sağlık Bakanlığına bir başvuru yaptı. Yapılan başvuruda bu tür ilansız atamaların önüne geçilmesi için taşra teşkilatlarının uyarılması istendi. 
 
Başvuru yazısında sağlık personelinin il içi atama ve nakilleri ile ilgili yönerge hükümlerine aykırı olarak bazı illerde ilan yapılmadan il içi atamaların yapıldığı şeklinde Türk Sağlık-Sen'e şikayet geldiği kaydedildi. 
 
Başvuruda söz konusu yönergede boş kadrolar için ilan yapılacağı ve İl Sağlık Müdürlüğünün öncelikle tercih sırasına bakarak hizmet puanlarına göre atamaları yapacağının düzenlendiği ifade edildi. Söz konusu yönerge hükümlerine riayet edilmesi ve ilansız atama yapılmaması için taşra teşkilatlarının bir genel yazı ile bilgilendirilmesi ve uyarılması istendi.


 
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER