TÜRK EĞİTİM SEN'DEN BAKAN YILMAZ'A SERT TEPKİ

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Sayın Yılmaz, padişahlar tahta oturduğunda cülus dağıtırlardı, siz daha ilk gündem öğretmen ataması yok dediniz, o halde cülusunuz nedir?" diye sordu.

TÜRK EĞİTİM SEN'DEN BAKAN YILMAZ'A SERT TEPKİ
 
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ın Ağustos ayında beklenen öğretmen atamalarının yapılmayacağını açıklaması üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Koncuk şunları kaydetti:
“Yeni Bakan Sayın İsmet Yılmaz, Ağustos ayında öğretmen ataması olmayacağını açıklamış. Ben de Bakan beye soruyorum, ‘Neye dayanarak atama yok?’
Sayın Yılmaz bu dönem eğitim öğretimin 75 bin ücretli öğretmenle yapılabildiğinden haberdar mısınız? Seneye de mi ücretli öğretmenle  devam edecek siniz?
Sayın Yılmaz, padişahlar tahta oturduğunda cülus dağıtırlardı, siz daha ilk gündem öğretmen ataması yok dediniz, o halde cülusunuz nedir?
Siz atama bekleyen 400 bin öğretmen olduğunu, MEB'in ihtiyacı olan öğretmen atamasını yapmanın Bakanın görevi olduğunu biliyor musunuz?
Sayın Yılmaz Ağustosta öğretmen atamamak, daha ilk günden eğitimde başarı iddiasından vazgeçmek, havlu atmaktır. Lütfen açıklamanızı düzeltiniz.”
 
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER