SÖZDE SİVİL İTAATSİZLİK EYLEMİYLE İLGİLİ HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTIK

SÖZDE SİVİL İTAATSİZLİK EYLEMİYLE İLGİLİ HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTIK
Eğitim-İş olarak 81 il valiliğine gönderdiğimiz yazıda, kamu dairelerinde, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik”in amir hükümlerini bilerek ve isteyerek ihlal eden kamu görevlileri hakkında soruşturma açılıp açılmadığını açıldıysa nasıl sonuçlandığını sorduk.
Kişilere sadece hoşlarına giden hukuk kurallarına uyma hakkı tanınması halinde kamu otoritesinin varlık sebebinin ortadan kalkacağını hatırlatarak mevcut kaotik dayatma sonrasında, kendisini kanun koyucu yerine koyma hatasına düşmeyen valiliklerin hukuka uygun yaklaşımlarının uygulamaya esas olmasını istedik.
 
 MERKEZ YÖNETİM KURUL
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
İDARE
İDARE - 11 yıl Önce

SEN DE SENDİKA OLDUĞUNU ZANNEDİYORSUN. FİŞLEMECİ ERGENEKONCULAR SİZİ... DÜNE KADAR KCK YI SAVUNANLAR BİR DE ÇIKMIŞ HUKUKDAN BAHSEDİYOLAR.

ali akman
ali akman - 11 yıl Önce

pkk ya gelince sus pus din düşmanı komünistler

idareci ye cevap
idareci ye cevap - 11 yıl Önce

senin feleğin şaşmış anyayı yonyayı birbirine karıştırmışsın, eğitim işin duruşu varlığından beri değişmedi, bazı bkolemun türleriyle karıştırma bizi. birazcık oku oku idareci olmuşsun ama yalakalıktan zaman bulamıyorsun heralde...

güner günay
güner günay - 11 yıl Önce

derse hatta okul bahçesine sıkma baş ile girenler suç işlemektedir.Bu suç hakkında işlem yapmayan yöneticiler görevini kötüye kullanmaktadır.Öncelikle bu yöneticiler derhal görevden alınmalı,sendika hakkında kapatma davası açılmalıdır.

Baş örtüsü İstismar argümanı olarak kullanılmasın artık.
Baş örtüsü İstismar argümanı olarak kullanılmasın artık. - 11 yıl Önce

Ben bir memur olarak şunu diyorum. Baş örtüsü Eğitim bir ve eğitim iş tarafından istismar aracı olarak kullanılıyor. Birisi taksınlar diye prim yapıyor diğer 28 şubatcıların söylemleriyle takmasınlar diyor. Bırakın bunu takan taksın. Ama esas iş hükümete düşüyor bunu bu kadar ayağa düşürmeyecekti. Kılıkm kıyafet yönetmeliğinde yapacağı bir değişiklikle anında çözecekti. Kimse oyuna gelmesin. Her memuru bu konuda özgür bırakmak bir insanlık vazifesi olark görülmelidir.

Güner Günay'a
Güner Günay'a - 11 yıl Önce

Sıkma baş gibi neyi düyü belli olmayan anlamsız tabirler kullanman hiç hoş değil. Senin annen değilsede büyük annen de aynı örtüyü kullanıyordu. Yok o da kullanmıyordu dersen dedenin annesi mutlaka kullanıyordu emin ol.İlkokulda 1.2. sınıf öğrencileri ancak arkadaşlarının giyim kuşamıyla dalga geçerdi. Ben bu tarz tabirleri kullanan kişilerin ilkokulda arkadaşları tarafından çok dalga konusu olduklarını düşünüyorum.

ahmet şahin
ahmet şahin - 11 yıl Önce

sıkma başmış asıl sıkma baş sizsisiniz dinsiz kızıl komünistler

SIRADAKİ HABER