OPERASYON SÜRERSE MEYDANLARA İNERİZ

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, hükümete karşı bilinçli bir küresel operasyon yapıldığını söyledi.

OPERASYON SÜRERSE MEYDANLARA İNERİZ
Eğitimde yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali YALÇIN, hükümete karşı bilinçli bir küresel operasyon yapıldığını söyledi. 17 Aralık sonrası Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak küresel operasyona karşı Türkiye genelinde bütün şubeleriyle ortak bir bildiri yayınladıklarını hatırlatan Yalçın, “Eğer operasyonların dozajı artarsa, sessiz kalmayız ve kitlesel olarak inmekten çekinmeyiz. Türkiye ne zaman dar boğaza girdiyse halkla beraber, çalışan kesim de kaybetmiştir. Biz bu sene iyi bir toplu sözleşme yaptık hükümetle. Bu kazanımların sıfırlanmasını istemiyoruz” dedi.
Operasyonun zamanlamasına da dikkat çeken Yalçın, “Türkiye'nin bunların altından güçlenerek çıkacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Gökhan Kaya/TÜRKİYE GAZETESİ
Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 11 yıl Önce

nasıl sendikasınız siz allah aşkına!!!

Alper Tuncay
Alper Tuncay - 11 yıl Önce

İnmezseniz Günahımı çekin. BöyleceSiyasi kimliğinizi net ortaya koymuşOlursunuz.Memur için inseniz şaşırdım.Zam aldık diyorsunuz.123+75 TL ek eders kaybını Söylemiyorsunuz. O ise facia hele meslek lisesi öğretmeni haftada 30 saat ek ders alsa ayda 120 saat yılda 1300 saat yapar.1 TL zam gelseydi.1300 tl olurdu.Noldu şimdi 298x12=2300 sonra 2300-1300=1000 tl. Aya ne düşer 1000:12=yaklaşık 90 tl yapar.Sendikacı kafam karıştı anlamadım diyorsan gel izah edeyim.

fatih yılmaz
fatih yılmaz - 11 yıl Önce

allah aşkına bu neyi savunmadır ya... sendikcılık hükümeti savunmakmıdır allah aşkına allahtan korkun ne olur allahtan sadece

ferhat beyaz
ferhat beyaz - 11 yıl Önce

Yazık bu açıklama neyin nesi? İnsan hayret ediyor. Öğretmeni savunma, sendikacılık yapıyorum de. İnin meydanlara kaç kişi arkanızdan gelecek görelim.

radar
radar - 11 yıl Önce

en durman hatayandaşşşşşşş

SIRADAKİ HABER