ÖĞRETMENLER ALAN DEĞİŞİKLİĞİ SORUNU ÇÖZÜLECEK Mİ?

Alan değişikliği konusunda Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk twitter üzerinden açıklama yaptı.

ÖĞRETMENLER ALAN DEĞİŞİKLİĞİ SORUNU ÇÖZÜLECEK Mİ?
Alan değişikliği konusunda Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmil koncuk'un twitter üzerinden yaptığı  o açıklama.Alan konusunda yaşananları yakından takip ediyoruz, TTK Başkanı Emin Karip'le de görüşmüştüm, bakalım Bakan bu konuda sözünü tutacak mı?Bu konuda hem alan iptali hem de isteklerine göre eski alanlarına dönmek isteyenlere yönelik bir an önce ne yapılacağını MEB açıklamalıdır. Bizim taleplerimiz bellidir, Bakanın açıklamaları ortadadır.
 
 
Müsteşarın bu konuda sessiz kalması nedendir?Her konuda açıklama yapan, twitatan Müsteşar Bey bu alan zulmünü görmemekte midir?Hem insanlara alan değiştirme hakkı vereceksiniz hem de onların mağdur olmasınıseyredeceksiniz Ayrıca eski alanlarına dönmek isteyen, zorla seçtiğim bu alanı başaramıyorum, mutlu değilim, eski alanımı istiyorum diyenleri duymamak hem pedegojik değil, hem de insani değildir.İnsanlar verimli olacağı alanda değerlendirilmelidir.Bu öğretmenler için de, öğrencilerimiz için de en hayırlısıdır.

 
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
alan mağduru
alan mağduru - 11 yıl Önce

24 kasım da yeni öğretmen ataması yapmayı düşünenler.Lütfen önce söz verilen ve zamanında yapılmayan alan değişikliğini önce bir yapsınlar.Sonra süpriz atamalarını yaparlar.

SIRADAKİ HABER