ÖĞRETMENLER 24 KASIM İKRAMİYESİNİ BEKLİYOR !

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, Öğretmenlerin, 18. Milli EğitimŞurasında alınan karar gereği bir maaş tutarındaki ikramiyelerini sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

ÖĞRETMENLER 24 KASIM İKRAMİYESİNİ BEKLİYOR !


18. Milli Eğitim Şurasında, tüm öğretmenlere her 24 Kasım öğretmenler gününde bir maaştutarında ikramiye verilmesi yönünde sendika olarak teklif sunduklarını ve bu önerilerinin oy çokluğuyla kabul edilerek şura kararı haline geldiğini hatırlatan DES Genel Başkanı Gürkan Avcı, “Öğretmenlerimizin ikramiyelerinin 24 Kasımda kutlanacak olan ‘Öğretmenler Günü’ne yetiştirilmesini istiyoruz. Sayın Başbakanımızdan ve Sayın Milli Eğitim Bakanımızdan ‘Eşit işe eşit ücret’düzenlemesinde unutulan öğretmenleri hatırlamalarını ve öğretmenlerimizin ikramiyelerini ‘Öğretmenler Günü’ne yetiştirmelerini bekliyoruz” dedi.


Avcı, Kamuda ‘Eşit işe eşit ücret’ uygulamasını gerçekleştirmek için çıkarılan 666 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede öğretmenlerin unutulduğunu ve kamuda en düşük ücret alan kesim haline geldiğini kaydetti
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
öğretmen
öğretmen - 12 yıl Önce

BIRAKN ARTK BÖLE HABERLERİ KABAK TADI VERİYOR.

önder
önder - 12 yıl Önce

o parayı almaktansa ölürüm daha iyi.

Suat Yaman
Suat Yaman - 12 yıl Önce

Ne bu kardeşim, günde 3 bilemedin 4 saat çalış, hazırlık ödeneği al, ek ders ücreti al bunlar yetmezmiş gibi bire İKRAMİYE iste. Yazıklar olsun benim vermiş olduğum vergileri bu camiaya değil FAKİR FUKARAYA verin. MALİYE ve MİLLİ EĞİTİM BAKANLARI, Asgari ücretlileri düşünün. Yazık bu milletin verdiği vergiler çarçur ediliyor.

Ali CAN
Ali CAN - 12 yıl Önce

GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN. YUH....

SAMİ YÜCE
SAMİ YÜCE - 12 yıl Önce

ALİ CAN ve SUAT YAMAN'I KUTLUYORUM. VE DESTEKLİYORUM.

ALIN TERİ
ALIN TERİ - 12 yıl Önce

Suat YAMAN hay ben senin ........ düşüncene ne diyeyim. Anlayışlı ve hoş görülü olalım Lütfen. Bende sana ve çocuklarına hakkımı helal etmiyorum. Sen gel, günde 6 saat 50 öğrenciye ders verde göreyim babayiğitliğini.....Ne diyeyim sana.....Yazıklar olsun... Sanki vermişlerde,,, böyle yalan dolan haberlere inanıp niye yorum yazıyorsunuzki?

Ö.S
Ö.S - 12 yıl Önce

Suat , Ali ve Sami Sizde okusaydınızda Öğretmen Olsaydınız.Sizin kafa yapınızla Doktorlarda 3 bilemedin 4 saat çalışıyo 6 - 7 milyar maaş alıyo. Peki haketmiyormu. Geri zekalılar ...

SIRADAKİ HABER