MEMUR-SEN ÜYELERİNE YÜKSEK LİSANS İMKÂNI SUNUYOR

MEMUR-SEN ANKARA İL VE EĞİTİM-BİR-SEN ANKARA 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI. MUSTAFA KIR’IN YAZILI BASIN AÇIKLAMASIDIR

MEMUR-SEN ÜYELERİNE YÜKSEK LİSANS İMKÂNI SUNUYOR
           Çağımızda bilim ve bilimsel çalışmalar ışık hızıyla ilerliyor
 
            Çağımızda bilim ve bilimsel çalışmalar ışık hızıyla ilerliyor. Bilimsel çalışmaları takip edemeyen ülkeler bilimde öncülük yapan ülkelerin uydusu olmaktan kurtulamıyor. Bu bilincin önemini herkesten daha çok kavrayan öğretmenlerimiz hem çağın gerisinde kalmamak, hem de geleceğimizi kuracak öğrencilerine daha üst seviyede bilgi sunmak amacıyla master yapma ihtiyacını duymaktadır.
 
  Günümüzde Master’lı olmak sıradan bir iş haline gelmiştir
 
Eskiden üniversiteli olmak bile ayrıcalık olarak görülürken, günümüzde yüksek lisans sahibi olmak sıradan bir iş haline gelmiştir. Üyelerimizin hayat boyu öğrenmeye duyduğu bir ihtiyacı karşılamak için Memur-Sen ile Türk Hava Kurumu Üniversitesi arasındauzun süren bir çalışma neticesinde ülke genelinde eğitimde bir aşama olan Yüksek Lisans Programı için protokol imzalanmıştır.
 
            Master Programı YÖK’ün öngördüğü kurallara uygun olarak yürütülecektir
 
            2012-2013 Öğretim Yılı I. Dönem yüksek lisans kayıt işlemleri tamamen YÖK’ün öngördüğü kurallara uygun olarak, Memur-Sen akademisi ile T.H.K. Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde yürütülecektir.  Memur-Sen’e bağlı sendika üyeleriEğitim Yönetimi ve Denetimi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, İşletme, Halkla İlişkiler, Yerel Yönetimler, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, Kamu Hukuku gibi istedikleri alanlarda yüksek lisans imkânından yararlanabilecektir.  
 
            Master imkanından Memur-Sen’e bağlı sendika üyeleri yararlanabilecektir
            10 taksitle 4.400 TL. karşılığında 1 yılda tamamlanabilecek olan tezsiz yüksek lisans programı için ALES şartı aranmayacak olup, dersler örgün eğitim yolu ile alınacaktır. Yüksek Lisans imkânından Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri yararlanabilecektir. Üyelerimiz geniş bilgi için http://www.memursenakademi.com adresine müracaat edebilecekleri gibi    (0 532 7399674- 0 507 4857375) telefonlar yolu ile de bilgi edinebileceklerdir.
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER