KAMU SEN 20 YAŞINDA

Türkiye Kamu Sen'in 20.yıl kutlama etkinlikleri Büyük Anadolu Otelinde yapıldı.

KAMU SEN 20 YAŞINDA

 

 Türkiye Kamu Sen başkanı İsmail Koncuk 20 yıl olduğu gibi daima Kamu Sen'in haksızlıklara karşı dik duracağını belirtti.Basın dalında KamuGazetesinin ödül aldığı etkinliğin ayrıntıları...

Türkiye Kamu -Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Sevdasına, mücadelesine milli değerlerine, inançlarına bağlı, hak mücadelesi veren memurlarımızın tek ve en korunaklı sığınağı olan Türkiye Kamu -Sen, bütün haksızlıkların karşısında her zaman dik durmasını bilecektir" dedi. 
 

Programa Kamu Sen eski başkanları,CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Hamit Ayanoğlu, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan’ın yanı sıra çok sayıda Kamu-Sen üyesi katıldı. Programda konuşan Genel Başkan Koncuk, sendikalarının 20. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ancak şehit haberlerinin bu mutluluklarına gölge düşürdüğünü söyledi.

 

Sendikanın kuruluşundan bugüne, 16 hükümet, 11 farklı başbakan, 5 cumhurbaşkanının göreve geldiğini belirten Koncuk, "Hükümetler, başbakanlar değişti, milletvekilleri değişti, cumhurbaşkanları değişti ama Türkiye Kamu-Sen hep dimdik ayakta kaldı. Kimsenin arkasına saklanmadı, kimseden güç almadı, kimseden medet ummadı, kimseden de korkmadı. Biz hak ararken hükümette kimin olduğuna bakmadık. Biz hak mücadelesinde kimseye paravan olmadık, kimseye göbekten bağlanmadık. Bağlı olduğumuz tek yer vardır; o da Türk milleti ve O'nun hassasiyetleridir" diye konuştu.

Türkiye üzerinde bir takım oyunlar oynandığını savunan Koncuk, şunları kaydetti:

Bu dönemde, ülkemizin üniter yapısının, devletimiz ve milletimiz ile bölünmez bütünlüğümüzün korunması noktasında, önemli görevler ifa ettiğimizi düşünüyorum. Sevdasına, mücadelesine milli değerlerine, inançlarına bağlı, hak mücadelesi veren memurlarımızın tek ve en korunaklı sığınağı olan Türkiye Kamu-Sen, bütün haksızlıkların karşısında her zaman dik durmasını bilecektir."

Programın sonunda kutlamalar kapsamında düzenlenen şiir, marş ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilirken, çalışma hayatına katkı veren basın mensuplarına da plaket takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER