İLTAM KONTENJANLARI ARTTIRILSIN

Diyanet-Sen’in toplu sözleşme taleplerinden bazılarının yer aldığı dosya Başbakan Yardımcısı Bozdağ’a sunuldu.

İLTAM KONTENJANLARI ARTTIRILSIN
 
Memur-Sen Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar  ve yönetim kurulu üyeleri Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ı ziyaret ederek kısa bir süre önce Hacıbektaşı Veli’yi anma törenlerinde uğramış olduğu yumruklu saldırıdan doyalı geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette ayrıca Diyanet-Sen’in toplu sözleşme taleplerinden bazılarının yer aldığı bir dosya da Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ a sunuldu.
 
Ziyarette konuşan Memur-Sen Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar,  saldırıdan duyduğu üzüntüyü belirterek “Demokratik bir ülkede bu tür saldırılar, kabul edilemez. Eğer, hükümetin politikalarını beğenmiyorsanız bunun yolu bellidir. Bu iş yumruklarla kavgayla yapılmaz. Seçilmiş bir bakana el kaldırmak herşeyden önce  halkın idaresine saygısızlıktır.”diye konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başbakan Yardımcısı Bozdağ, maalesef hükümetimizin başarıları birilerini rahatsız ediyor. Seçimde kazanamayacaklarını anlayanlar bu tür yollara başvurabiliyor” şeklinde konuştu.
 
Ziyarette Genel Başkan Bayraktutar’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir, Mehmet Ali Omurca ve Cebrail Yakışır da hazır bulundu.
 
Ziyarette ayrıca Diyanet-Sen’in toplu sözleşmeye taşıdığı bazı maddeler Başbakan Yardımcısı Bozdağ’a sunularak fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Diyanet-Sen’in 3 Ekim’de yapılacak yeni hizmet binasının açılışına ve 1. Ulusal Din ve Toplum Yarışması sergisine de davet edilen Başbakan Yardımcısı Bozdağ, açılışlara katılacağını söyledi.

Diyanet-Sen’in Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a sunduğu Dosya
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER