İLKSAN İL DELEGE SEÇİMLERİNE TÜRK EĞİTİM SEN DAMGASI !

İLKSAN il delegelik seçimlerİ tüm il merkezlerinde yapıldı. Bilindiği üzere daha önce yapılan İLKSAN ilçe delegeliği seçimlerini Türk Eğitim Sen ezici bir üstünlükle kazanmıştı.

İLKSAN İL DELEGE SEÇİMLERİNE TÜRK EĞİTİM SEN DAMGASI !

İlksan Delege Seçimi Yapıldı


 
İlksan delege seçimi yapıldı. İl delege seçimini her zaman olduğu gibi yine Türkeğitimsen ezici çoğunlukla aldı. Türk Eğitim Sen'den yapılan açıklamada  İlçe delegelerinin katıldığı seçimlerde, il delegeleri seçildi.İl delegeleri 2013 tarihinde yapılacak olan İLKSAN Genel Kurulunda yönetimi belirleyece.
Yapılan seçimler sonucunda, toplam 222 il delegesi şu şeklide dağılmıştır;
TÜRK EĞİTİM SEN 135,
EĞİTİM SEN 47,
EĞİTİM BİR SEN 40,
Bu sonuçlara göre Türk Eğitim Sen kazanmış olduğu 135 delege ile, diğer iki sendikanın kazanmış olduğu, toplam 87 delegeden, 50 delege daha fazla delegeye sahip olmuştur.
Sendikamıza güven duyan tüm İLKSAN üyelerine teşekkür ediyoruz.Bundan sonra da, İLKSAN en iyi şekilde yönetilecek, şimdiye kadar olduğu gibi, en küçük suistimale izin verilmeyecektir.1996 yılından bu yana Türk Eğitim Sen delegeleri İLKSAN’da tarih yazmıştır. Hiçbir karalama kampanyası, iftira bu başarıyı ortadan kaldıramayacaktır.Bu iftiralara en güzel cevabı İLKSAN üyeleri vermiş ve toplam 222 delegenin 135’sini Türk Eğitim Sen’e vermiştir.
Allah utandırmasın, seçilen tüm İLKSAN delegelerine, sendikamız üyesi olsun olmasın, başarılar diliyoruz.Bundan sonra yapılması gereken, el ele vererek İLKSAN’ın daha başarılı olmasını sağlamak olmalıdır.İLKSAN’la ilgili karalama kampanyasının bir son bulmasını diliyoruz.Görüldüğü üzere iftira ve yalanlarla bir yere varılamamış, son ve en doğru sözü, İLKSAN üyeleri, çok net bir şekilde söylemiştir.
Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
M,eren kılınç
M,eren kılınç - 5 yıl Önce

Seçmeli ders nedir

SIRADAKİ HABER