İFTİRA VE ISMARLAMA HABERLERE DİKKAT

Adını vermeye değmeyecek sözde internet siteleri, sözde kamu yönetim uzmanı kimlikli yandaşların, uydurma haberler yaparak Türkiye Kamu Sen’i karalama kampanyası devam ediyor.

İFTİRA VE ISMARLAMA HABERLERE DİKKAT
Son günlerde, sendikal alanda varlığı kamu çalışanlarınca, hatta kendi üyelerince tartışılan bitik, büyük güven kaybı yaşayan sözde sendikacılar kendilerini ifade etmenin en kolay yolu olarak Türkiye Kamu Sen’i karalamayı, iftira atmayı sendikacılık yaptıklarını, bu şekilde kirli kampanyalarla, güya kendilerini akladıklarınızannetmektedir.
Bu karalama kampanyası kapsamında, bir kısım yandaş sitelerde ısmarlama haberleri yayınlatmaktadırlar. Bu gayrıciddi siteler, en son olarak Türkiye Kamu Sen’in Abant Çalıştay’ında verdiği raporu, eleştirmektedir. Türkiye Kamu Sen Abant Çalıştay’ında 6 grup çalışmasına da temsilci göndermiştir. Her grup için ayrı ayrı raporlar düzenlemiştir.
Bu ısmarlama haberi yapan aklıevveller ise, Türkiye Kamu Sen tarafından açıklanmamış, sadece 1 raporu, Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimine Sendikal Yaklaşım Raporunu bir yerlerden ele geçirerek, diğer 5 rapordan habersiz KAMU-SEN, MEMURLA KEDİNİN FAREYLE OYNADIĞI GİBİ OYNUYOR başlıklı haber yapmışlardır. Diğer 5 raporumuzdan habersiz bu sözde uzmanlar çalıştayda iş güvencesini dile getirmediğimizi yazacak kadar da izandan yoksundur.
Sadece işçilerden bahsettiğimizi yazan bu uzman, Türkiye Kamu Sen ArGe birimi tarafından hazırlanan çok ciddi bir çalışmayı algılayacak, insan kaynakları kavramının ne anlama geldiğinden dahi habersiz haber yaparak Türkiye Kamu Sen’i yargılamaya çalışmıştır.
İş güvencesini çalıştayda dile getirmediğimizi yazanların, bu tehtidi aylardır dile getiren tek sendikanın Türkiye Kamu Sen olduğundan da haberi yoktur. Diğer sendikaların daha yeni uyanmaya başladığı bu konuda Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un aylardır yaptığı onlarca açıklaması bulunmaktadır. İş güvencesi konusu diğer raporlarımızda ilgili komisyona dağıtılmıştır.İşin garibi bu haberi yazan aklıevvelin ve yandaş internet sitelerinin İnsan Kaynakları raporumuzda işgüvencesi ile ilgili cümleleri arama cehaletleridir. Bu cahiller elma ağacında, armut aramışlardır.
Bu raporları isteyenlere gönderebilir hatta yayınlayabiliriz. Neden açıklanmadı ya da dağıtılmadı diye soranlar da olacaktır. Bu konuyu daha da genişletebilmek, kamuoyuna daha tekemmül etmiş bilgiler verebilmek, daha geniş çalışmaları bundan sonra ki süreçte yapmayı planladığımız için mevcut çalışmalarımızı sadece komisyon üyelerine dağıttık. Meraklısı olanlar Ar Ge merkezimizle bağlantıya geçerek söz konusu 6 raporun tamamına ulaşabilirler.
Tüm kamu çalışanları çalışmalarımız ve sendikamızla ilgili bilgileri sendikamız genel merkezinden alabilirler. Yandaş internet siteleri ve sözde uzmanların yalan, iftira dolu haberlerine itibar edilmemelidir.
TÜRKİYE KAMU SEN GENEL MERKEZİ
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER