Hürriyetçi Eğitim Sen Eskişehir kongresi gerçekleşti

Hürriyetçi Eskişehir Sen Eskişehir şubesi, öğretmenevinde Hürriyetçi Eğitimsen genel başkanı Levent Kuruoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Hürriyetçi Eğitim Sen Eskişehir kongresi gerçekleşti

Hürriyetçi Eskişehir Şubesi, öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programı ve ardından gerçekleştirilen 2. Olağan Kongre ile bir araya geldi. Programa Hürriyetçi Eğitimsen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Genel Başkan Yardımcıları ve çeşitli şube başkanları ile eğitim çalışanları katıldı.

Program, kahvaltı ile başlayarak Hürriyetçi Eğitimsen Eskişehir Şubesi'nin 2. Olağan Kongresi'ne ev sahipliği yaptı. Hürriyetçi Eğitimsen Eskişehir kurucu başkanı Oğuz İduğ, açılış konuşmasında sendikanın kuruluşundan bu yana geçen süre içinde yaşanan zorluklara rağmen onurlu ve dik duruşlarını korudukları için üyelere teşekkür etti. Özellikle %2'lik zam yasasına karşı durduklarını vurguladı.

Genel Başkan Levent Kuruoğlu, konuşmasında sendikanın siyasi bağımsızlık ve özgürlüğünü vurgulayarak, eğitim çalışanları için yeni bir soluk olduklarını ifade etti. Siyasi bağımsızlık açısından tek emir aldıkları ismin Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olduğunu belirtti.

Yönetim Kurulu: Kongrenin ardından oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Erol Ger (Başkan)

Mustafa Şahan (Şube Sekreteri)

Cemalettin Gümüşay (Örgütlenme Sekreteri)

Özgür Güven (Mali Sekreter)

Özlem Yıldırım (Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri)

Mahmut Düzenli (Mevzuat ve Hukuk İşleri Sekreteri)

Emre Sarıkaş (Basın ve Medya Sekreteri)

eskisehir.net

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER