HAZİRAN'DA MEMUR MAAŞI DÜŞECEK !

Haziranda Memur Maaşları Düşecek!

HAZİRAN'DA MEMUR MAAŞI DÜŞECEK !
Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, Hükümet haksızlığa yol açmış ve hukuksuzluk yapmıştır.Hak aramak hukuki bir yoldur,ancak haksızlığı yaratmak hukuki bir yol olamaz dedi
 
Hükümet memura zam yapmamıştır üstelik memurun maaşından kesinti yapmıştır diyen Erözgün, Haziran ayından sonra memurların önemli bir bölümünün vergi matrahlarının yükselmesi nedeniyle kesilen vergi miktarı %5 artmaktadır. Verilen zam %4 dür. Vergi matrahı artışı nedeniyle kesilen vergi %5 artmıştır. Buda zam yerine memurun maaşından %1 daha vergi kesintisi demektir. Üstelik hükümetin hedeflediği enflasyon beklentisinin bile altında bir zam yapılarak enflasyona memuru ezdirmiyoruz ezdirmeyeceğiz diyerek tam bir haksızlık yaratılmış ve bu haksızlık hukuki hale dönüştürülmüştür dedi.
 
Erözgün, "Ekmeğine haram katık sürmeden, insanları küçümseyip gülmeden, Aslını hiçbir zaman inkar etmeden hizmet üreten kamu çalışanları sendikaları tarafından ortada bırakmıştır. IMF politikalarına esir edilmiştir. Üstüne üstlük kazanım elde ettikleri iddiası ile insanları kandırmaya devam etmektedirler. Bu da ayrı bir zulümdür bu zulmü işleyenlerde sendikacılık adına hiç bir varlık ortaya koyamayan siyasallaşmış sarı sendikalardır" dedi.
 
Sağlık Çalışanları ve kamu çalışanları aslını inkar ederek kendilerini ortada bırakanlara gereken tepkiyi göstereceklerdir diyen Erözgün, kamu çalışanları ve sağlık çalışanları garip bırakılmıştır. Garibin ekmeği elinden alınmıştır. Çalışanların sırtına zam yapıyorum diye zamdan fazla vergi vurulmuştur. Memur düşük insan, düşkün insan konumuna getirilmiştir. Hükümet memur düştükçe vurmaya başlamıştır, memuru savunması gereken yetkili sendikalarda memurları yarı yolda bırakmıştır dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
akp
akp - 12 yıl Önce

bu şeytanlığınızı sandıkta göreceksiniz sonunuz anaptan kötü olacak.gün gelip saltanatınız son bulacak hesap vermeye hazır olun.idamda geri gelecek.bu mazlum türk milletine ne yaptıysanız.bedelini ödeyeceksiniz açılım saçılım.ergenokonla bu milletin gözünü boyamaya devam edin.artık kürt vatandaşlarımızda inanmıyor sizin amerikanın uşaklığını yaptığınızı dünya biliyor.cemaat camii de olur siyasi çıkar uğruna ne hoca efendiyi nede gençleri kullanmayın dinimizle oynamayın siz islama hizmet etmiyorsunuz.obamayla işbirliği yapıp müslümanlara zulum ediyorsunuz.sandıktada sahtekarlıkla oy alıyorsunuz

İsmail Kaya
İsmail Kaya - 12 yıl Önce

Kimi kandırıyoruz. Bu siteyi sadece öğretmen camiası sürekli tıklıyor. Okul bekçisi bile bu siteyi tanımıyor. Bu haber satılmış medyada çıkmış olsaydı Türkiyede çok şey değişirdi. Bu sitede kamudakiler arasında sesimiz yankılanıyor. Ne diyeyim.

SIRADAKİ HABER