GÜL DÖKÜN YOLLARINA ...

GÜL DÖKÜN YOLLARINA ...

Bugün Türk tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Bölücü katiller ellerini kollarını sallaya sallaya ülkeyi terk ediyorlar. Arkalarında döktükleri şehit kanlarını bırakarak.

Binlerce şehidimizin annesini ağlatarak. Binlerce eşi dul bırakarak. Binlerce çocuğu yetim bırakarak. Binlerce Gazinin yüreğini dağlayarak ve en önemlisi şehitlerin kemiklerini sızlatarak… Güle oynaya gidiyorlar.

Ülkeyi yönetenlere soruyoruz. Her şehit cenazesi kaldırılırken verdiğiniz sözler nerede kaldı? Ne çabuk unuttunuz, hani;

 “Kanları yerde kalmayacaktı. Bölücü katiller akıttıkları kanda boğulacaktı. Devletimiz güçlüdür. 3 – 5 çapulcuya pabuç bırakmazdı. Hani bıçak kemiğe dayanmıştı?”

Milleti hep bu yalanlarla aldattınız, kandırdınız… Milletin gözünün içine baka baka yalan söylemekten geri durmadınız.

Şimdi  de  Başbakan sıfatıyla bölücü eşkıyanın serbestçe ülke dışına çıkışını “Ben Sağladım!” diye böbürleniyorsun. Yani “Kanunları ben çiğniyorum. Hukuku ben tanımıyorum. Devleti, bölücü eşkıya önünde diz çöktüren benim” diyorsun.

Mübarek olsun katilleriniz size! Keşke siz de onlarla birlikte gitseydiniz Kandil’e… Böylece sevdiklerinizle beraber olurdunuz. Türk Milleti de kurtulurdu cümlenizden…

Gözün aydın Başbakan, Güzün aydın katil başı ve gözün aydın sulu göz Arınç. Bu gün sevinç gözyaşları akıtıyorsunuzdur. Dostlarınız sağ salim Kandil’e gidiyor diye…

Gözünüz aydın tüm bölücü severler, bu gün sizin gününüz, can dostlarınız, bölücü katiller güle oynaya inlerine dönüyorlar. Şehiti Gaziyi insan yerine koymayıp, insanlık adına bölücü katilleri sevenler, insanlıktan çıkmış mahluklar, cümlenizin gözü aydın! yakın bir yerlerinize bol bol kınalar…

Gözünüz aydın Tayyip Severler, Başbakanınız verdiğiniz yetkiyle katillerinin hayatlarını ve hürriyetlerini bağışlıyor. Bu gün ne kadar mutlu olsanız azdır. Aslında bu gidiş, bu kadar sessiz olmamalıydı. Nasıl olsa millet uykuda. Nerede davullarınız, nerede ...! Çaldırın hadi, ne duruyorsunuz?

Neden katillerin ayaklarının dibine güller dökmüyorsunuz?

Be hey Müslüman! İktidar,

Neden dualarla uğurlamıyorsunuz can dostlarınızı?

Size yakışanlar bunlar. Neden eksik yapıyorsunuz görevlerinizi? Hep beraber bölücü katil sever dostlarınızla bir yerde toplanıp, uğursuz katilleriniz için ve onların sağ salim gidişleri için göbek atmanız gerekirdi. Neden yapmıyorsunuz?

Yoksa azıcık da olsa utanıyor musunuz? Utanmayınız, sıkılmayınız. Sizin marjinal gruplar! Dediklerinizin dışındakiler, yani milletimiz size itiraz etmez, sizi kınamaz. Onlar derin bir uykuda, anlayacağınız büyük milletimiz gaflet ukusunda!

Birgün uyanır, yaşadıklarını rüya sanırlar. Korkmayın, size alkış tutmaya devam ederler. Endişe etmeyin, koltuklarınız sağlamdır. Çünkü büyük milletimiz “akıl tutulması yaşıyor.”

Velhasıl..! Sızlayan şehitlerimizin kemikleri olsun!  Bölücü severler gün sizin gününüz!  

Bayramınız mübarek olsun!

Fahrettin Yokuş

Türk Büro-Sen Genel Başkanı

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER