EZAN DİNMEZ, BAYRAK İNMEZ.

Bayrak Şairimiz Ârif Nihat ASYA; 5 Ocak 1975’te, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Vefatının 38. yıldönümünde; “Biz,kısık sesleriz...minareleri, /Sen,ezansız bırakma Allahım!…”diye seslenen Şairimizi,hayır duaları ve Fatihalarla anıyoruz.RUHU ŞÂD, MEKÂNI CENNET OLSUN.

  EZAN DİNMEZ, BAYRAK İNMEZ.
      
      Ârif Nihat ASYA; “Eğitim Ordusu”nun yılmak, yorulmak nedir bilmeyen mücadeleci, yiğit bir mensubuydu. Hayatının büyük bölümünü;millî,manevî değerlerin savunulması ve yaşatılması ülküsüne adayan örnek bir şahsiyetti. Binlerce “milliyetçi, mukaddesatçı” Türk Genci’nin yetişmesine vesile olmuştur.
    Bayrak Şairimiz; Atatürk’ün“Gençliğe Hitabe”sinden, Sevgili yavrularımızın ğöğüslerini yırtarcasına okudukları “Andımız”dan rahatsız olan “Millî Eğitim Bakanı”nı görmeden,ebedî âleme göç etti. Ayrıca Türk Bayrağı’na hitaben yazılan şiirlerin en anlamlılarından biri olan ve “Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü !..”diye başlayan ;“Tarihim,şerefim,şiirim,her şeyim;/Yeryüzünde yer beğen,/Nereye dikilmek istersen/ Söyle,seni oraya dikeyim.”mısralarıyla son bulan“şaheser”inden rahatsızlık duyduğunu ifade eden “Hükümet yetkilisi”nin de varlığına şahit olmadan bu fani dünyadan göç ettiği için Yüce Mevlâ’ya- binlerce-şükrediyordur herhalde. PKK Terör Örgütü’nün muhatap alınması ve taleplerinin                       ” hazmettire hazmettire” gerçekleştiriliyor olması; O’nun, Kahraman Ecdadımızın ve Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır. Gün gelecek, devran dönecek; Yüce Türk Milleti’ne bu acıları yaşatanlar-mutlaka-hesaba çekileceklerdir.
   BİZİM İLKEMİZ, ÖNCE ÜLKEMİZ anlayışından asla taviz vermeyen Türkiye Kamu-Sen Mensupları olarak buradan küresel güçler, yerli işbirlikçileri ve bütün dünyaya haykırıyoruz; hain planlarınız-hiçbir zaman-gerçekleşemeyecek, “Şahadetleri dinin temeli”olan ezanımız dinmeyecek; rengini şehitlerimizin kanlarından alan Şanlı Türk Bayrağımız-asla- inmeyecektir.
   Son sözü,Bayrak Şairimiz söylesin diyoruz:“…..Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;/
Ve vatansız bırakma Allah'ım!(
Amin! )
                          
      Saygılarımızla !...  6 Ocak 2013     
 
 
                                                                                 Ali BENLİ
                                                           Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi,
                                                                     Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı
Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER